Libnet.ro
UNICEF

21:00

Situatia din sistemul penitenciar e una sistemica si grava de mai bine de 20 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Situatia din sistemul penitenciar e una sistemica si grava de mai bine de 20 de ani

ACTUALIZARE 17:35 Raluca Pruna: Nu serveste nimanui continuarea si escaladarea acestor tensiuni Ministrul Justitiei a dat asigurari celor aflati in detentie ca, in prezent, se lucreaza la identificarea unor solutii pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare, precizand ca escaladarea tensiunilor nu va genera adoptarea de masuri. *ACTUALIZARE 17:15 Raluca Pruna: Sunt necesare masuri imediate care sa solutioneze problemele din penitenciare *ACTUALIZARE 15:50 Deputat PNL: Tema conditiilor din penitenciare este intens manipulata politic. continuă pe Ziarul Bursa

Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania socheaza. Ipostaza in care apare pe Facebook - VIDEO

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Este talentata, are o voce foarte buna iar fizicul ei potenteaza aceste calitati. Iar Mira este constienta de acest lucru. Aparitiile sale fac senzatie.

[P] Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

Republica Moldova: Mihail Gofman sustine ca Vlad Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului de dolari din sistemul bancar

Fostul sef adjunct al Serviciului Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor SPCB) din cadrul Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, Mihail.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )