Libnet.ro
UNICEF

14:00

Republica Moldova: Mihail Gofman sustine ca Vlad Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului de dolari din sistemul bancar

B1 B1,
Republica Moldova: Mihail Gofman sustine ca Vlad Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului de dolari din sistemul bancar

Fostul sef adjunct al Serviciului Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor SPCB) din cadrul Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, Mihail. continuă pe B1

Caz socant in Republica Moldova: Un barbat si-a violat propria fata, care a ramas insarcinata

Un barbat in varsta de 40 de ani, din Republica Moldova, este suspectat ca si-a violat propria fiica de 15 ani si a lasat-o gravida, potrivit publika. md. Fata a aflat ca este gravida.

Klaus Iohannis, strigat de ajutor la Summitul NATO: Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita sprijin sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, scrie.

Salaru: Niciodata la un summit NATO nu s-a vorbit atat de mult despre Republica Moldova

In premiera pentru Republica Moldova, in acest an, in Declaratia finala a Summitului NATO, a fost inclus un paragraf dedicat tarii noastre.

Republica Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiilor stranse cu Romania

Republica Moldova risca sa-si piarda integritatea teritoriala, din cauza apropierii de Romania, a afirmat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul Kommersant, dupa vizita intreprinsa de oficialul rus in Moldova, scrie Mediafax.

O jurnalista din Republica Moldova, amenintata: Ai grija, am auzit pe la noi ca nu vei termina cu bine. Te asigur. Fa curat prin tot ce poate fi folosit impotriva ta (VIDEO)

Jurnalista Natalia Morari din Republica Moldova a declarat ca a primit un mesaj de avertisment de la o persoana de incredere din cadrul unei institutii de stat prin care i s-a transmis ca impotriva ei se.

Veste buna pentru cetatenii din Republica Moldova: Ar putea sa-si redobandeasca cetatenia romana in 30 de zile

Cetatenii din Republica Moldova ar putea sa-si redobandeasca cetatenia romana in 30 de zile. Proiectul de lege care va asigura redobandirea cetateniei romane in termen de.

Summitul de la Varsovia. Republica Moldova a cerut Aliantei Nord-Atlantice sprijin pentru retragerea trupelor ruse din Transnistria

Republica Moldova a solicitat Aliantei Nord-Atlantice, la summitul de la Varsovia, sprijin pentru retragerea trupelor ruse din Transnistria si inlocuirea misiunii ruse de mentinere a pacii din regiunea transnistreana cu o misiune civila, a declarat ministrul moldovean al Apararii, Anatol Salaru.

Discutii moldo-chineze despre investitii in producerea de electricitate. Propunere-soc : construirea unei centrale atomice in Republica Moldova

O centrala atomica in Republica Moldova pare doar o utopie. Si totusi se discuta despre o asemenea posibilitate. Dupa cum arata portalul jurnal. md, care citeaza publicatia online OilPrice. com, o companie chineza ar fi demarat discutii pe tema asta cu autoritatile de la Chitinau.

Summitul NATO de la Varsovia: Klaus Iohannis a cerut ajutor pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a NATO ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, potrivit.

Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )