Libnet.ro
UNICEF

06:00

Situatia ramane tensionata in nord-estul Germaniei din cauza inundatiilor.

România Liberă România Liberă,
Situatia ramane tensionata in nord-estul Germaniei din cauza inundatiilor.

Inundatiile istorice care afecteaza de zece zile Germania, precum si alte tari din Europa Centrala, erau in curs de stabilizare marti dimineata, dar situatia ramanea tensionata in nord-estul tarii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Landurile Saxonia-Anhalt nord-est) si Schleswig-Holstein nord) sunt cele care ridica cele mai multe ingrijorari, din cauza cresterii nivelului Elbei, in timp ce situatia este de-acum stabila in alte regiuni vizate pana in prezent de inundatii. Aproximativ 9. continuă pe România Liberă

Un dig de protectie a cedat in estul Germaniei, mii de persoane fiind evacuate la Magdeburg

Un dig de protectie a cedat duminica pe fluviul Elba, in estul Germaniei, mii de persoane fiind nevoite sa isi paraseasca locuintele in regiunea orasului Magdeburg, relateaza BBC News.

Franta: 1800 de zboruri anulate din cauza grevei controlorilor aerieni

Directia generala franceza de aviatie civila DGAC) a anuntat astazi ca 1800 de zboruri programate pe aeroporturile pariziene Roissy - Charles de Gaulle si Orly, dar si pe alte aeroporturi din Franta, au fost anulate din cauza unei greve a controlorilor aerieni din cadrul aviatiei civile care contesta proiectele Comisiei Europene de liberalizare a sectorului aeronautic, informeaza AFP, conform HotNews. ro.

Michelin inchide doua fabrici din cauza recesiunii prelungite din Europa

Michelin a anuntat ca va inchide o fabrica de anvelope pentru autocamioane din Franta si una din Algeria, inregistrand costuri de restructurare de 135 milioane de euro, din cauza recesiunii prelungite din Europa,.

CNA atentioneaza TVR 2 din cauza unei imagini dintr-un spectacol in care este mimat un act ...

CNA a decis, marti, sa transmita TVR 2 o scrisoare de atentionare, din cauza ca in emisiunea Calatoriile lui Gulliver la Edinburgh, difuzata pe 18 mai, de la ora 17. 00, au fost prezentate imagini din spectacolul Calatoriile lui Gulliver, intre care si una in care este mimat un act sexual, scrie Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat in sedinta de marti emisiunea Calatoriile lui Gulliver la Edinburgh, difuzata pe 18 mai, de la ora 17. In emisiune a fost .

intalnirea lui Victor Ponta cu Angela Merkel se putea incheia prost, din cauza unei erori de traducere

Intalnirea dintre Angela Merkel si premierul Victor Ponta se putea incheia foarte prost din cauza unei erori de traducere. Ponta a tinut sa o asigure pe Merkel ca in Romania, coalitia de guvernare si-a asumat.

Udrea: Regret ca Florin Popescu a fost demis din cauza ca mi-a aratat sustinere la ...

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca regreta faptul ca Florin Popescu a fost demis din functia de presedinte al organizatiei PDL Dambovita pentru ca a sustinut-o pe ea la alegerile interne si a apreciat demiterea acestuia drept o greseala semnificativa. Regret faptul ca Florin Popescu, presedintele PDL Dambovita, a fost demis din functie din cauza faptului ca mi-a aratat sustinere la alegerile interne din PDL din 23 martie si s-a pozitionat public in favoarea .

Trenurile Bucuresti-Viena si retur au fost deviate prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria

Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori, citat de Mediafax.

Trenurile Bucuresti-Viena si retur, DEVIATE prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria.

Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori. Trenurile internationale Dacia 346 si 347 circula pe ruta deviata prin Bratislava pana la redeschiderea traficului feroviar de pe sectia Almasfuzito - Komarom linia Budapesta - Viena), in conditii normale, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori, potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, .

Brad Pitt s-ar fi reapucat de droguri din cauza stresului provocat de operatia suferita de Angelina Jolie

Actorul Brad Pitt s-ar fi reapucat de droguri, sustine presa americana. Jurnalistii de la National Enquirer scriu ca actorul ar fi inceput din nou sa fumeze marijuana din cauza stresului prin care a trecut atunci.

Judetul Iasi: DN28 este blocat din cauza ploilor abundente. Nivelul apei pe carosabil: intre 30-50 cm

Drumul National 28 Iasi - Albita este blocat sambata, la ora transmiterii acestei stiri, intre localitatile iesene Bohotin si Isaia, in urma ploilor abundente. Pe partea carosabila au ajuns aluviuni si foarte multa apa nivelul acesteia este intre 30 si 50 de centimetri), din cauza ploii torentiale, informeaza centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )