Libnet.ro
UNICEF

10:30

Situatia de vineri a fost mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Situatia de vineri a fost mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna

Autoritatile se confrunta cu o situatie dificila, in mod special in zona Moldovei, unde au fost inregistrate fenomene meteo severe si neobisnuite pentru aceasta perioada, iar situatia inregistrata in 21 aprilie a fost mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna, aproape 500 de localitati ramanand fara alimentare cu energie electrica, a declarat sambata ministrul Energiei, Toma Petcu, la finalul sedintei comandamentului din cadrul Dispeceratului Energetic National. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Energiei: Situatia energetica din 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat in varful din aceasta iarna

Situatia inregistrata in 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna, a declarat sambata ministrul Energiei, Toma Petcu, dupa intrunirea unei noi sedinte a comandamentului special constituit pe fondul caderilor masive de zapada din ultimele zile, potrivit Mediafax.

Judetul Vaslui, cel mai afectat in urma ninsorilor de aprilie: peste 40 localitati ramase fara curent electric de trei zile. Situatie mai grava decat in toiul iernii

Cel mai afectat judet in urma ninsorilor abundente cazute pe 20 si 21 aprilie ramane Vasluiul, unde peste 40 de localitati sunt fara curent electric de trei zile. Reprezentantii Ministerului Energiei au afirmat ca situatia inregistrata in aceste zile a fost mai grava decat cea consemnata in varful iernii.

Vreme mult mai rece decat ar trebui sa fie in aceasta perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

In cea mai mare parte a tarii vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, in special dimineata si noaptea, informeaza ANM citat de Agerpres.

Prognoza meteo. Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit. Cum va fi luni si marti

In cea mai mare parte a tarii vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, in special dimineata si noaptea, informeaza ANM. Vremea se va mentine.

Raluca Turcan: Credeti sincer ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei de acum? La alegerile din decembrie a fost praf

PNL nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern. Declaratia a fost facuta chiar de presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, la Consiliul de coordonare judeteana al.

Raluca Turcan isi ataca propriul partid: Credeti oare, sincer, ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei de acum?

Partidul National Liberal, in unele cazuri, nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei care guverneaza in prezent, a afirmat presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan,.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. Acest partid scartaie din toate incheieturile

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Cluj, unde s-a desfasurat Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, ca partidul pe care il conduce nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern, potrivit News. ro. Ea a subliniat ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf, iar liberalii scartaie din toate incheieturile.

Raluca Turcan, mesaj propriul partid: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. La alegerile din decembrie a fost praf

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Cluj, unde s-a desfasurat Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, ca partidul pe care il conduce nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern, ea subliniind ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf.

Raluca Turcan, mesaj pentru propriul partid: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu. La alegerile din decembrie a fost praf

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Cluj, unde s-a desfasurat Consiliul de coordonare judeteana al PNL Cluj, ca partidul pe care il conduce nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern, ea subliniind ca la alegerile parlamentare din decembrie PNL a fost praf.

Raluca Turcan: Credeti ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare? Mi-e teama ca nu

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, si-a critica, duminica, la Consiliul de coordonodare judeteana al PNL Cluj, propriul partid, subliind ca nu are fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern si ca i-a lipsit de multe ori o pozitie clara asumata. Totodata, a spus ca la alegerile parlamentare din de decembrie PNL a fost praf si ca trebuie sa isi recupereze electoratul printr-o serie de schimbari, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )