Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prognoza meteo. Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit. Cum va fi luni si marti

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit. Cum va fi luni si marti

In cea mai mare parte a tarii vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, in special dimineata si noaptea, informeaza ANM. Vremea se va mentine. continuă pe Antena3

Vreme mult mai rece decat ar trebui sa fie in aceasta perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

In cea mai mare parte a tarii vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, in special dimineata si noaptea, informeaza ANM citat de Agerpres.

Cum va fi vremea in weekend. Prognoza meteo

Vremea se va mentine deosebit de rece. Vineri, vremea se va mentine deosebit de rece pentru ultima decada a lunii aprilie; temperatura maxima va fi de 8-9 grade, iar cea minima de 0 grade in centrul orasului.

Prognoza meteo. Vineri si sambata, vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in weekend, vremea se va mentine deosebit de rece. Ziua, vor mai fi innorari si precipitatii, in diminuare din punct de vedere cantitativ, local in centrul, estul si sud-estul tarii si izolat in celelalte regiuni.

Situatia de vineri a fost mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna

Autoritatile se confrunta cu o situatie dificila, in mod special in zona Moldovei, unde au fost inregistrate fenomene meteo severe si neobisnuite pentru aceasta perioada, iar situatia inregistrata in 21 aprilie a fost mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna, aproape 500 de localitati ramanand fara alimentare cu energie electrica, a declarat sambata ministrul Energiei, Toma Petcu, la finalul sedintei comandamentului din cadrul Dispeceratului Energetic National.

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

Cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani

A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani, in Romania. Pe Vf. Omu s-au inregistrat -13 grade Celsius si - 10 la Balea Lac. Chiar si in Capitala s-au inregistrat.

Alegeri prezidentiale in Franta: Francois Hollande face apel la francezi sa arate ca democratia este mai puternica decat orice

Presedintele in functie al Frantei, Francois Hollande, a facut apel, duminica, la alegatorii francezi, sa arate ca democratia este mai puternica decat orice. Hollande s-a prezentat duminica dimineata la urme pentru a isi vota succesorul. Cel mai bun mesaj pe care cred ca il pot adresa francezilor este acela sa arate ca democratia este mai puternica decat orice, a afirmat actualul presedinte al Frantei, citat de AFP.

Ministrul Energiei: Situatia energetica din 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat in varful din aceasta iarna

Situatia inregistrata in 21 aprilie a fost cu mult mai grava decat cea inregistrata in varful din aceasta iarna, a declarat sambata ministrul Energiei, Toma Petcu, dupa intrunirea unei noi sedinte a comandamentului special constituit pe fondul caderilor masive de zapada din ultimele zile, potrivit Mediafax.

Bill Gates, avertisment infiorator: Ar fi mai devastator decat un atac nuclear

Un atac terorist cu arme biologice ar distruge peste 30 de milioane de oameni si ar fi mult mai devastator decat un atac nuclear, a avertizat Bill Gates, conform businessmagazin. ro. inainte de a tine.

Romania, tara buticurilor de cartier. Un chiosc de la noi vinde cu peste 50% mai mult decat unul din Polonia

In Romania sunt aproape 54. 000 de chioscuri si alimentare, iar fiecare dintre ele vinde in medie de 160. 000 de euro, cu peste 50% mai mult decat un magazin similar din Polonia, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )