Libnet.ro
UNICEF

07:00

Situatie incredibila la Ploiesti. Petrolul nu mai are nici jucatori, nici antrenori pentru finala Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Situatie incredibila la Ploiesti. Petrolul nu mai are nici jucatori, nici antrenori pentru finala Cupei Romaniei

Meciul cu Gaz Metan Medias a devastat echipa Petrolului, care si asa avea foarte multe probleme de efectiv, din cauza accidentarilor. continuă pe Adevărul

Petrolul Medias, finala pentru podium. Contra: Vom juca la victorie

Inaintea ultimului act al Cupei Romaniei-Timisoreana, se poate spune ca Petrolul mai are de sustinut o finala, de aceasta data in campionat, miza fiind ocuparea unui loc pe podium la finalul editiei in curs a Ligii I.

Mircea Badea: Nu stiu cata credibilitate mai are DNA. De la ce punct o negociere devine santaj?

Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii 100 de Minute, acuzatiile de santaj care i se aduc sefului Antena Group de catre DNA. Nu stiu cata credibilitate mai are DNA . ), nu stu cata lume.

Meci turbat la Ploiesti. Petrolul a remizat cu Gaz Metan intr-un meci cu sase eliminati

Ultima partida din acest sezon de la Ploiesti a fost un adevarat teatru de razboi pentru Petrolul si Gaz Metan, un meci terminat cu o multime de cartonase galbene si rosii. Jucatorii s-au luat la bataie in a doua repriza, partida terminandu-se cu doieliminati la Petrolul si patru eliminati la Medias.

invatamantul obligatoriu va incepe de la varsta de cinci ani? Dorinta ministrului Educatiei mai are nevoie de aprobarea Parlamentului

Invatamantul obligatoriu ar putea incepe de la varsta de cinci ani. Este ideea pe care vrea sa o puna in practica ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Cel mai tarziu din 2015, parintii ar putea fi obligat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )