Libnet.ro
UNICEF

23:31

Situl arheologic cu cele mai multe tezaure dacice, dupa Sarmizegetusa. Kilogramele de bijuterii de aur si argint descoperite acolo sunt expuse in Viena si Budapesta

Adevărul Adevărul,
Situl arheologic cu cele mai multe tezaure dacice, dupa Sarmizegetusa. Kilogramele de bijuterii de aur si argint descoperite acolo sunt expuse in Viena si Budapesta

Situl arheologic de pe Magura Simleului, din Salaj, este situl cu cea mai mare densitate de tezaure dacice din tara, dupa Sarmizegetusa. 15 tezaure dacice au fost descoperite acolo, cel mai important fiind un tezaur de argint descoperit in 1986, care cantareste peste doua kilograme. continuă pe Adevărul

Tarile in care se fac cele mai multe operatii estetice si care sunt procedurile

Industria operatiilor estetice este una mare si in continua dezvoltare. Potrivit unui studiu realizat de Societatea Internationala de Medicina Estetica, in 2014, au fost efectuate peste 20 milioane de interventii estetice in intreaga lume. Anumite.

Gelozia, boala grea: cele mai neasteptate motive din cauza carora sufera barbatii

Barbatii sunt chinuiti de monstrul verde al geloziei din cele mai diverse motive. Bineinteles, gandul ca alti rivali ravnesc la sotia sau iubita lor ii scoate adesea din sarite, insa de multe ori gelozia apare in cele mai neasteptate situatii.

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei.

Forbes a decis! Simona Halep, printre cele mai bine platite sportive din lume!

Prestigioasa publicatie Forbes a hotarat! Romanca Simona Halep a ajuns pe locul 7 in topul celor mai bine platite sportive din lume, dupa ce in ultimele 12 luni a avut incasari de aproape 7 milioane de dolari! .

Ploi, vijelii si frig in toata Romania. Cele mai noi informatii de la meteorologi

Dupa canicula vin ploi si vijelii, in toata tara. Temperaturile vor scadea brusc chiar si cu 15 grade in unele zone. Maria Linda are toate.

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord: Kim Jong-un executa oameni pentru a-si consolida puterea

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord. Liderul nord-coreean Kim Jong-un a executat peste 70 de oficiali de cand a preluat puterea, la sfarsitul lui 2011, intr-un regim al terorii care depaseste cu mult cruzimea primilor ani ai mandatului tatalui sau. Printre cele mai dure decizii din Coreea de Nord se numara executia unui oficial cu un tun aerian, dar si uciderea vicepremierului pentru ca l-ar fi criticat pe liderul suprem.

Cele mai interiorizate zodii: nativii care se lasa condusi de emotii

Cele mai interiorizate zodii. Latura emotionala a fiecarui nativ este influentata de cele patru elemente primordiale, Aer, Apa, Foc, Pamant, iar astrologii considera ca zodiile de Apa sunt cele mai introvertite.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )