Libnet.ro
UNICEF

08:00

La Slobozia, cutremurul din Vrancea a dat peste cap conexiunea la internet si telefoanele mobile

Adevărul Adevărul,
La Slobozia, cutremurul din Vrancea a dat peste cap conexiunea la internet si telefoanele mobile

Cutremurul de noaptea trecuta nu s-a soldat cu pagube materiale sau victime umane in Ialomita. Zgaltaiala pamantului a afectat insa retelele de internet si telefonie. Cateva zeci de minute dupa incident, telefoanele mobile au fost moarte. continuă pe Adevărul

11 REPLICI au urmat dupa cutremurul din Vrancea

Nu mai putin de 11 replici cu magnitudini peste 2 grade s-au inregistrat in ultimele ore, dupa cutremurul produs aseara, in zona Vrancea.

Trafic dat peste cap in Baia Mare din cauza finalei Campionatului National de Drift

Traficul din Baia Mare va fi dat peste cap in perioada imediat urmatoare din cauza finalei Campionatului National de Drift. in perioada 22. 2014, ora 7:30 - 23. 2014, ora 17:00, datorita evenimentului automobilistic care se desfasoara in zona b-dului Independentei Bucla din municipiul Baia Mare, vor fi deviate autobuzele care circula dinspre Stadion spre Bucla, de pe liniile: 1, 3/11, 4, 5, 5/7, 8 si 9.

Cutremurul din Vrancea, resimtit si la Calarasi. Seismul a avut o magnitudine de 5,5 grade pe scara Richter

Cutremurul cu mangnitudinea de peste 5 grade Richter, produs in Vrancea, sambata seara, la ora 21. 20, a fost resimtit si la Calarasi. Chiar si cei care locuiesc la curte au tras o sperietura zdravana.

Cutremurul din Vrancea, resimtit si la Calarasi. Seismul a avut o magnitudine de 5,6 grade pe scara Richter

Cutremurul cu mangnitudinea de peste 5 grade Richter, produs in Vrancea, sambata seara, la ora 21. 20, a fost resimtit si la Calarasi. Chiar si cei care locuiesc la curte au tras o sperietura zdravana.

Klaus Iohannis a dat peste 2.000 de autografe la Romexpo. Nu plec pana nu le semnez tuturor

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a dat peste 2 000 de autografe, miercuri seara la Romexpo, unde si-a lansat cartea autobiografica Pas cu pas. Programul Targului International de Carte Gaudeamus a fost prelungit pana cand Iohannis a semnat tuturor celor aproximativ 2 500 de oameni asezati al coada. A stat trei ore pe scaun si a consumat doua mine de pix pana cand la presedinte a reusit sa ajunga si ultima persoana asezata la coada.

UPDATE Klaus Iohannis a dat peste 2.000 de autografe la Romexpo. Nu plec pana nu le semnez tuturor/ Joi dimineata, presedintele ales le multumeste fanilor pe Facebook. Voi completa cartea cu povestea de succes a campaniei mele la prezidentiale

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a dat peste 2 000 de autografe, miercuri seara la Romexpo, unde si-a lansat cartea autobiografica Pas cu pas. Programul Targului International de Carte Gaudeamus a fost prelungit pana cand Iohannis a semnat tuturor celor aproximativ 2 500 de oameni asezati al coada. A stat trei ore pe scaun si a consumat doua mine de pix pana cand la presedinte a reusit sa ajunga si ultima persoana asezata la coada. UPDATE Klaus Iohannis le-a multumit, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook miilor de oameni care au mers la lansarea cartii sale.

11 REPLICI au urmat dupa cutremurul de aseara din Vrancea

Nu mai putin de 11 replici cu magnitudini peste 2 grade s-au inregistrat in ultimele ore, dupa cutremurul produs aseara, in zona Vrancea. Cutremurul de 5,7 pe scara Richter a avut loc la o adancime de 39 de.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )