Libnet.ro
UNICEF

06:45

SMURD Cluj are nevoie de ambulante noi

România Liberă România Liberă,
SMURD Cluj are nevoie de ambulante noi

Conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj a anuntat ca are ambulante prea vechi pentru a functiona in conditii optime. Autospecialele SMURD se defecteaza frecvent, uneori chiar si in timpul interventiilor. Conducerea ISU cere inlocuirea parcului auto cat mai repede, pentru a nu fi un pericol pentru pacientii asistati. continuă pe România Liberă

Romania nu are nevoie de centrale mari, precum reactoarele 3 si 4 sau hidrocentrala Tarnita

Romania nu are nevoie de noi centrale mari, precum reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, hidrocentrala Tarnita sau proiectul unui nou grup de 1. 000 de MW la Rovinari, ci viitorul apartine centralelor mici, a declarat, marti, directorul general al GDF Suez Romania, Eric Stab.

O tanara olimpica are nevoie de ajutor! Carina vrea sa cante

Carina are 17 ani si este olimpica la flaut. Are vise mari, insa un diagnostic aflat anul trecut ii pune viata in pericol, iar acum tanara are nevoie de ajutor, scrie Libertatea. ro. Carina a fost.

Carina are 17 ani, este olimpica la flaut si are nevoie de ajutor. O boala grava ii ameninta viata

Carina are 17 ani si este olimpica la flaut. Are vise mari, insa un diagnostic aflat anul trecut ii pune viata in pericol, iar acum tanara are nevoie de ajutor. Carina a fost diagnosticata in anul 2015 cu.

Propuneri: Mamaia are nevoie de toalete publice, liniste si hidranti

Mamaia are probleme, in ciuda faptului ca a fost, peste un deceniu, febletea ex-primarului cercetat penal, Radu Mazare. Proprietarii de afaceri din zona s-au intalnit, luni seara, cu reprezentantii Primariei Constanta si si-au spus pasurile. Desi pare greu de crezut, acestia au ridicat probleme care ar fi trebuit sa fie rezolvate de mult in orice statiune, daramite in una cu pretentii, de fite, cum se vrea Mamaia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )