Libnet.ro
UNICEF

13:30

Soarta dosarului 10 august, decisa in 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Soarta dosarului 10 august, decisa in 10 august

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, ieri, pentru 10 august, solicitarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism privind redeschiderea anchetei impotriva sefilor Jandarmeriei in dosarul 10 August. Magistratii au stabilit ca, la termenul respectiv, sa fie prezenti si sefii Jandarmeriei implicati in acest caz. continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA Clasarea Dosarului 10 august - semne de intrebare si ignorarea unor standarde internationale in materia imprastierii in forta a protestatarilor

Ordonanta de clasare a dosarului 10 august de catre DIICOT, consultata de HotNews. ro, contine o serie de elemente care se constituie in semne de intrebare atat din punct de vedere al dreptului romanesc, cat si din punct de vedere al standardelor internationale in materie de adunari publice.

Ludovic Orban, dupa infirmarea clasarii Dosarului 10 august: Salut decizia, adevarul trebuie stabilit in Justitie

Premierul Ludovic Orban a transmisca saluta decizia conducerii DIICOT de a infirma clasarea Dosarului 10 August, sustinand caadevarul despre ce s-a intamplat in seara protestului trebuie stabilit de.

Orban, despre infirmarea clasarii dosarului 10 august: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el.

Cum explica ministrul Justitiei lipsa de reactie in cazul dosarului 10 august. Predoiu: M-a costat foarte mult

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat ca pozitia ministrului Justitiei fata de munca procurorilor trebuie sa fie retinuta in ceea ce priveste o eventuala pronuntare intr-un dosar. El a explicat ca acesta este motivul pentru care nu a facut afirmatii publice despre dosarul 10 august, insa a spus ca a avut incredere ca procurorii sefi vor lua o decizie in acord cu piesele din dosar.

DIICOT explica redeschiderea dosarului 10 August: Procurorul de caz nici macar nu a chemat la audieri sefii Jandameriei sau vreo victima

Procurorul DIICOT Doru Stoica, cel care a clasat acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei in dosarul 10 August, nu i-a citat pe acestia, nu a audiat vreo victima sau vreun martor si nu a readministrat probele st.

RALUCA TURCAN: Adevarul in cazul dosarului 10 august trebuie sa iasa la iveala

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca decizia DIICOT privind redeschiderea anchetei in dosarul 10 august este una justa, punctand ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii pedepsiti, scrie Agerpres.

DIICOT a cerut redeschiderea dosarului 10 august, dupa ce initial acuzatiile au fost clasate

Rasturnare de situatie. Dosarul 10 august se redeschide, la doar 20 de zile dupa ce fusese clasat. Este vorba despre reluarea acuzatiilor la adresa sefilor Jandarmeriei care fusesera initial secretizate.

Dosarul 10 august: Curtea de Apel Bucuresti va analiza luni cererea de redeschidere a cazului

Curtea de Apel Bucuresti CAB) va analiza luni cererea procurorilor DIICOT de redeschidere a urmaririi penale in cazul violentelor stradale din 10 august 2018 si care vizeaza sefii din Jandarmerie, anunta Mediafax.

Prima localitate pe care instanta o scoate din carantina. Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea autoritatilor din Gornet

Curtea de Apel Bucuresti a admis, marti, cererea autoritatilor locale din comuna Gornet, judetul Prahova, de anulare a ordinului sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) privind intrarea in carantina a localitatii. Pe de alta parte, judecatorii au respins cererea autoritatilor locale ca DSU sa plateasca daune de 4 milioane euro.

Initiativa pentru Justitie, despre dosarul 10 august: Intentie de tergiversare a cauzei, prin plimbarea dosarului de la o instanta la alta

Curtea de Apel Bucuresti nu ar putea fi competenta sa judece infractiunile care fac obiectul redeschiderii urmaririi penale. in aceste conditii, singurele explicatii posibile sunt incompetenta profesionala a procurorului-sef al DIICOT, Hosu Georgiana, fie vorbim de intentia de tergiversare a cauzei, prin plimbarea dosarului de la o instanta la alta, spune Asociatia Initiativa pentru Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )