Libnet.ro
UNICEF

07:30

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de. continuă pe Wall-Street Ro

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine.

Ancheta pe piata de capital din Romania. Fostul sef al Bursei Sibiu ar fi fugit cu banii clientilor firmei sale

Cristian Sima, revocat miercuri din functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecuta si, potrivit unor zvonuri din piata.

Seful BURSEI din Sibiu ar fi FUGIT cu banii clientilor WBS Holding. ...

Brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile clientilor sai pe pietele internationale au fost oprite, potrivit unor informatii furnizate de clienti WBS Holding si citate de wall-street. ro. Totodata, Sima a fost revocat miercuri din fuctia de Presedinte-Director general al Bursei din Sibiu. Unul dintre clientii WBS Holding, o firma detinuta de Cristian Sima si inregistrata in Insulele Virgine, care se ocupa de tranzactiile pe pietele internationale .

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general pe care le ocupa in cadrul Bursei din Sibiu Sibex), scrie cotidianul electronic Wall-Street, care precizeaza ca decizia a fost luata de un Consiliu de Administratie CA) format din doar trei membri, Sima fiind unul dintre ei.

Cristian Sima, demis de la Sibex

Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

Sima a cazut, noul presedinte este Miclaus

Conducatorul WBS Romania Anca Bunea ni s-a declarat satisfacuta de faptul ca zvonurile despre eventuala fuga a lui Cristian Sima cu banii clientilor, discern, totusi, intre entitatea WBS Romania si WBS Holding . * UPDATE 18:44: Surse din piata vorbesc ca Sima ar fi pierdut cinci milioane de euro din banii clientilor. * UPDATE 17:40: *Cristian Sima a fost demis si din functia de director general *Zvonuri insistente despre malversatiuni ale lui Sima *Se spune ca Sima s-ar afla in Elvetia Consiliul Sibex l-a lasat pe Cristian Sima fara functiile de presedinte si de director general, in urma unei sedinte intrunite ieri. Decizia a fost luata in unanimitate, administratorii prezenti la CA fiind Dan Simionescu, Paul Miclaus si Gabriel Biris, potrivit unor surse din piata. --- 14:30: *Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

Cazul WBS-Sima tine de politie, fara a exclude CNVM

UPDATE ORA 19:00: Paul Miclaus: Nu am actionat niciodata decat in interesele institutiei la care lucram . Conducatorul WBS Romania Anca Bunea ni s-a declarat satisfacuta de faptul ca zvonurile despre eventuala fuga a lui Cristian Sima cu banii clientilor, discern, totusi, intre entitatea WBS Romania si WBS Holding . * UPDATE 18:44: Surse din piata vorbesc ca Sima ar fi pierdut cinci milioane de euro din banii clientilor. * UPDATE 17:40: *Cristian Sima a fost demis si din functia de director general *Zvonuri insistente despre malversatiuni ale lui Sima *Se spune ca Sima s-ar afla in Elvetia Consiliul Sibex l-a lasat pe Cristian Sima fara functiile de presedinte si de director general, in urma unei sedinte intrunite ieri. Decizia a fost luata in unanimitate, administratorii prezenti la CA fiind Dan Simionescu, Paul Miclaus si Gabriel Biris, potrivit unor surse din piata. --- 14:30: *Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )