Libnet.ro
UNICEF

09:00

Soci: cei mai sexi sportivi de la Olimpiada

Adevărul Adevărul,
Soci: cei mai sexi sportivi de la Olimpiada

Cu mai putin de o saptamana inainte de inceperea Olimpiadei de Iarna de la Soci, Rusia, este timpul sa trecem in revista unele dintre cele mai atragatoare figuri ale acestui mare eveniment sportiv. Vorbim, desigur, de acei olimpici care au sanse si la o medalie. continuă pe Adevărul

Sotia fostului sultan din Brunei, jefuita de unul dintre cei mai de incredere angajati

O femeie bodyguard a furat trei bijuterii cu diamante rare in valoare de 14,5 milioane de euro de la fosta sotie a sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Acuzata, care devenise apropiata de fiica victimei, a inlocuit bijuteriile cu falsuri.

Cei mai importanti lideri ai lumii au conturi de Instagram!

Instagram-ul a devenit atat de popular incat il folosesc cu regularitate pana si cei mai mari lideri ai lumii, printre care Barack Obama Presedintele Americii), Michelle Obama Prima Doamna a Statelor Unite), Dmitry Medvedev Prim Ministrul Rusiei) sau Shimon Peres Presedintele Israelului).

Romania pesimismului: cei mai multi romani spun ca traiesc prost si ca Romania merge in jos

Romanii nu au inca incredere in puterea economica a tarii. Cei mai multi dintre ei, 44,6%, cred ca economia Romaniei merge tot in jos, iar 66,7% dintre ei sunt de parere ca tara in sine se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui studiu.

Contribuabilii cei mai mai importanti din Oradea au fost premiati

Primaria Oradea a organizat si in acest an Gala Antreprenori pentru Oradea, manifestare in cadrul careia administratia locala a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local. Avand in vedere ca anul acesta firma Plastor sarbatoreste 100 de ani de existenta, editia din 2014 a avut loc la sediul Plastor.

Cei mai mari actionari ai Cemacon au cumparat 11% din actiunile companiei in oferta de preluare

Cei mai mari actionari ai Cemacon - fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma AndreiAndrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania - au preluat 11,1% din actiunile companiei in oferta.

SUA va avea 230 de sportivi la JO de la Soci, cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna

SUA se prezinta cu cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna la Soci, formata din 230 de sportivi. Delegatia americanilor va fi formata din 125 de sportivi si 105 sportive, acestia ur.

Cei mai infioratori, cei mai rai, cei mai... Topul personajelor negative din desenele Disney

Sunt 25 de personaje malefice, dar noi am ales doar 10 dintre imaginile Disney pe care le-am urat cel mai mult.

Raul Rusescu, in TOP 5 cei mai buni marcatori din Portugalia.

Atacantul echipei Sporting Braga, Raul Rusescu, se afla pe locul cinci in topul celor mai eficienti marcatori din Portugalia in acest sezon, conform publicatiei Mais Futebol, citata de Mediafax. Rusescu are o medie de un gol la 108,75 de minute, el reusind sa inscrie de patru ori in toate competitiile de la venirea sa, la inceputul anului, la Sporting Braga. Aceasta ierarhie este condusa de Islam Slimani Sporting Lisabona), cu o medie de un gol la 86,4 minute, urmat de Rodrigo Benfica .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )