Libnet.ro
UNICEF

19:45

Socialism este cel mai cautat cuvant de anul acesta in dictionarul Merriam-Webster

Adevărul Adevărul,
Socialism este cel mai cautat cuvant de anul acesta in dictionarul Merriam-Webster

Socialism a fost cel mai cautat cuvant de anul acesta in varianta online a dictionarului Merriam-Webster, tendinta pe care compania care publica dictionarul i-o atribuie candidatului democrat la presedintia Statelor Unite, Bernie Sanders, care se autodenumeste un socialist democratic. continuă pe Adevărul

Cuvintele-gigant: cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere si poate fi pronuntat cu greu

Cel mai lung cuvant din limba romana nu este dezoxiribonucleic, cum ar fi foarte multi tentati sa spuna, ci un alt termen medical termen. Adevarul va prezinta astazi o lista de cuvinte impresionante prin desfasurarea de litere.

Honda CR-V este cel mai bine vandut SUV la nivel mondial dupa primele noua luni ale anului

Noul CR-V se afla pe prima pozitie in topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511. 519 unitati livrate de la inceputul anului.

Honda CR-V este cel mai bine vandut SUV la nivel mondial

Noul CR-V se afla pe prima pozitie in topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511. 519 unitati livrate de la inceputul anului, potrivit unui comunicat Honda.

Olimpicii braileni premiati de catre autoritatile locale. Suma cea mai mare va merge anul acesta catre sport

Consilierii locali si judeteni au aprobat in sedinte extraordinare sumele pentru premierea elevilor si profesorilor indrumatori care au obtinut rezultate excelente la olimpiadele nationale si internationale. Astfel, suma alocata este de 201. 600 lei, aceasta fiind suportata 50% de consiliul local municipal si 50% de consiliul judetean.

Antena 1 cauta cel mai amuzant roman pentru un show de comedie

Postul Antena 1 pregateste un show de comedie, in acest sens lansand un casting pentru a gasi cel mai amuzant roman.

Pretul petrolului se indreapta spre cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Cotatia barilului de petrol a scazut astazi pentru a saptea sedinta consecutiva, apropiindu-se de cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, pe fondul cresterii ingrijorarii potrivit careia supraoferta de pe piata mondiala ar putea sa se agraveze in lunile urmatoare din cauza unui razboi al preturilor intre OPEC si producatorii de petrol care nu fac parte din OPEC, transmite Reuters.

VIDEO: Cat a durat cel mai rapid KO dintr-un meci de titlu

Boxerul Conor McGregor l-a invins, luni, pe Jose Aldo, intr-o partida, pentru titlul mondial, care a durat 13 secunde. Performanta boxerului reprezinta cel mai rapid knockout, intr-un meci de titlu.

Produs in tara ta. Un mic intreprinzator iesean a devenit cel mai important producator de produse lactate din judet

Un mic intreprinzator iesean a reusit, dupa multe sacrificii si munca, sa devina cel mai important producator de produse lactate din judet. Gheorghe Munteanu a inceput afacerea acum 15 ani, iar acum produce.

Cel mai bun cover dupa Adele este interpretat la o chitara de carton! Imagini senzationale

O fetita in varsta de 6 ani, din Montana, este protagonista celui mai inedit cover dupa cea mai recenta piesa lansata de Adele. in pijamale, catarata pe mai multe perne, pe o canapea, Kimber canta de mama.

Cel mai gustos papricas de porc, cu prune uscate si garnitura de orez.Reteta secreta dezvaluita de chef Mihai Cristian

Preparatele din Ardeal sunt printre cele mai apreciate si cele mai gustoase. Mancarea traditionala ardeleneasca este una delicioasa, si asta pentru ca, asa cum spun specialistii,nu consta in uscaturi, ci in zamuri si tocanite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )