Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un sofer din Capitala s-a urcat in masina pe geam cand a vazut ca autoturismul e ridicat de politistii comunitari

Antena3 Antena3,
Un sofer din Capitala s-a urcat in masina pe geam cand a vazut ca autoturismul e ridicat de politistii comunitari

Un sofer din Capitala a facut tot posibilul ca masina lui sa nu fie ridicata de politisti, scriu jurnalistii de la CANCAN. Cand si-a vazut masina urcata pe platforma firmei de tractari auto, barbatul s-a. continuă pe Antena3

VIDEO Fiesta ros-albastra pe Arena Nationala si pe strazile din Capitala. Cum au sarbatorit suporterii si jucatorii Stelei cel de-al 24-lea titlu de campioana

Zeci de mii de suporteri au sarbatorit, mai intai pe Arena Nationala si apoi pe strazile din Capitala, al 24-lea titlu de campioana a Romaniei la fotbal castigat de echipa Steaua Bucuresti. Petrecerea a inceput inca de la debutul ultimei partide a campionatului castigata de Steaua cu 4-0 pe Arena Nationala cand fanii au realizat o coregrafie impresionanta pe intreg stadionul, a continuat cu decernarea trofeului si festivitatea de premiere si s-a terminat cu artificii, cantece, scandari si sampanie pe strazile din Capitala si Piata Constitutiei acolo unde judecatorii Stelei si-au facut aparitia intr-un autocar decapotabil. Pe intreaga durata a petrecerilor, subiectul Gigi Becali a fost aproape cvasi-inexistent, atat scandarile pro si de sustinere, cat si huiduielile, fluieraturile sau injuraturile impotriva patronului au fost razlete, iar subiectul nu a persistat in randul suporterilor. Vezi in articol o VIDEOGALERIE cu petrecerea ros-albastra de pe Arena Nationala si de pe strazile din Capitala.

Filmele pentru adulti, fumatul si distrusul manualelor, noile indeletniciri ale unor elevi de liceu din Capitala (VIDEO)

Elevii unui liceul din Capitala nu se mai gandesc la cursuri sau la examenul de Bacalaureat. Fericiti ca se va incheia anul scolar si, implicit liceul, elevii clasei a 12-a de la Liceul Teoretic Nicolae.

Boc nu participa la sarbatoarea PDL din Capitala

Fostul presedinte al PDL, Emil Boc, va absenta, astazi, de la sarbatoarea partidului din Capitala, el motivand ca este retinut la Cluj-Napoca, unde are un program incarcat, fiind Zilele orasului, potrivit Antena3. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )