Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sofer roman care transporta un vehicul militar, mort, intr-un accident in Germania

România Liberă România Liberă,
Sofer roman care transporta un vehicul militar, mort, intr-un accident in Germania

Un sofer roman, care transporta un vehicul militar american, a murit, dupa ce a fost lovit, joi seara, de un tren, in Germania, relateaza presa germana, citata de Mediafax. in urma impactului, si mecanicul de tren a murit, iar alte patru persoane sunt grav ranite. continuă pe România Liberă

Medicul roman care creeaza creiere in laborator pentru a trata boli

Un tanar cercetator din Aiud, Sergiu Pasca, desemnat in 2013 cel mai bun student roman din strainatate, si-a infiintat propriul laborator de cercetare la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii. Pasca Lab cerceteaza mecanismele moleculare si celulare ale tulburarilor neuropsihiatrice, inclusiv ale autismului. Acesta obisnuia sa ii invidieze pe specialistii in cancer, intr-un sens [] Medicul roman care creeaza creiere in laborator pentru a trata boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Camion lovit de tren in Germania: soferul roman si mecanicul au murit

Un camion care transporta un vehicul militar american a fost lovit din plin de un tren, in germania. in urma accidentului de joi seara, si-au pierdut viata soferul camionului, care era roman, si mecanicul trenului, alte patru persoane fiind grav ranite.

Un medic din Iasi a fost gasit mort intr-o padure dupa ce fusese dat disparut. Doctorul isi anuntase sinuciderea

Seful Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi a fost gasit mort, in dimineata zilei de joi, dupa ce fusese dat disparut de pe 31 octombrie.

Soferul roman care a provocat un accident mortal in Franta, arestat preventiv

Soferul roman al unui camion care a provocat, joia trecuta, un accident la o statie de taxare de pe autostrada A8 de la Nisa, in urma caruia a murit o persoana, a fost inculpat pentru ucidere din culpa si plasat in arest preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )