Libnet.ro
UNICEF

14:00

Soferul care a intrat cu masina in trecatorii din Times Square face declaratii: Trebuia sa ma impuscati! Voiam sa-i omor

Antena3 Antena3,
Soferul care a intrat cu masina in trecatorii din Times Square face declaratii: Trebuia sa ma impuscati! Voiam sa-i omor

Richard Rojas, barbatul care a intrat cu masina in pietonii din piata Times Square din New York, unde o tanara si-a pierdut viata si alte 22 de persoane au fost ranite , sustine ca a auzit vo. continuă pe Antena3

Soferul care a provocat accidentul din Times Square a fost acuzat de omor si tentativa de omor. in urma incidentului, o persoana a murit, iar alte 22 au fost ranite

Soferul care a provocat accidentul din piata Times Square, soldat cu un mort si 22 de raniti, a fost acuzat de omor si tentativa de omor, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

FOTO + VIDEO: Barbatul care a intrat cu masina in pietonii din Times Square, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar. El are cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Barbatul care a intrat, joi, cu masina in pietonii care se aflau in zona Times Square din New York, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 22, este un fost militar din cadrul Marinei americane. Richard Rojas, in varsta de 26 de ani, are un cazier judiciar pentru ca a condus sub influenta alcoolului.

Richard Rojas le-a spus politistilor ca a auzit voci inainte sa intre cu masina in multimea din Times Square

Richard Rojas, barbatul care joi a intrat cu masina in multimea din Times Square, ucigand o tanara si ranind alte 22 de persoane, le-a spus anchetatorilor ca a auzit voci inainte de incident, transmite BBC, citat de News. ro.

Soferul care a provocat accidentul din Times Square ar fi sustinut ca a auzit voci: Trebuia sa ma impuscati! Voiam sa-i omor

Richard Rojas, autorul tragicului accident din piaa Times Square, in urma caruia un om a murit, iar alti 22 sunt raniti, sustine ca a auzit voci, potrivit surselor din politie.

VIDEO. Momentul in care un fost puscas marin a intrat cu masina in pietonii din Times Square, surprins de camerele de supraveghere

Momentul in care Richard Rojas, un fost puscas marin de 26 de ani, a intrat cu masina in pietonii din zona Times Square, cauzand moartea unei tinere si ranirea altor 22 de persone, a fost surprins de camerele de supraveghere din renumita zona newyorkeza. in inregistrare se poate observa cum acesta vine, cu viteza, pe contrasens si loveste in plin pietonii.

Momentul INCREDIBIL in care un barbat intra cu masina in pietonii din Times Square: Cine este atacatorul (VIDEO)

Richard Rojas, barbatul care joi a intrat cu masina in multimea din Times Square, ucigand o tanara si ranind alte 22 de persoane, le-a precizat anchetatorilor ca a auzit voci inainte de in.

NEW YORK: Soferul care a intrat cu masina in plin in multimea din Times Square era sub influenta alcoolului sau a drogurile si avea cazier (FOTO)

Apar primele informatii din Statele Unite despre barbatul care a intrat in plin cu masina in multimea prezenta in Times Square din New York, provocand moartea unei persoane si ranirea.

Imagini incredibile cu momentul arestului barbatului care a intrat in plin cu masina in multimea din Times Square, New York (FOTO, VIDEO)

O masina a intrat in plin in multimea aflata in centrul New York-ului in Times Square. Cel putin o persoana a decedat si alte 13 sunt ranite grav in urma atacului. Politia.

Tanara ucisa in accidentul din Times Square se afla in vizita cu mama si sora sa, in New York

Adolescenta de 18 ani care a murit in accidentul din piata Times Square, dupa ce un barbat in stare de ebrietate a pierdut controlul masinii si a intrat, in plin, in multime, era o turista din Michigan. Sora ei a scapat cu viata in urma impactului, potrivit The Telegraph.

UPDATE Alerta la New York. O masina a intrat in plin in pietoni in apropiere de Times Square. O persoana a murit, iar 23 au fost ranite FOTO VIDEO

O masina a intrat joi cu viteza in multimea aflata in apropiere de piata Times Square din New York, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de agentia Reuters, care are sediul in apropiere. Cel putin o persoana a murit, iar 23 au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )