Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soferul care a omorat cinci persoane intr-o statie de autobuz din Braila consumase substante interzise. Probele, trimise la Bucuresti pentru confirmare

Adevărul Adevărul,
Soferul care a omorat cinci persoane intr-o statie de autobuz din Braila consumase substante interzise. Probele, trimise la Bucuresti pentru confirmare

Soferul care a provocat carnagiul din statia de autobuz din Braila are 27 de ani si era angajat ca agent de paza la o firma din localitate. continuă pe Adevărul

Tragedie in Braila: 5 morti si 2 raniti dupa ce soferul unei masini a intrat cu autovehiculul intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Cinci persoane au fost murit si alte doua persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o statie de autobuz de pe strada Ramnicu Sarat din Braila, arata B1 TV. Potrivit purtatorului de.

UPDATE Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz. Soferul, depistat pozitiv la testul de droguri

Cinci persoane au murit, iar doua - soferul si o femeie - au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres. Ora 15:26 Soferul a testat pozitiv la testul de droguri: amfetamina/benzodiazepina/canabi, au declarat surse medicale pentru Infobraila.

Cinci persoane au murit dupa ce au fost lovite de o masina in timp ce asteptau autobuzul in statie

Cinci persoane au decedat in timp ce asteptau autobuzul intr-o statie din Braila. Acestea au fost lovite de o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, alte doua persoane au fost ranite.

Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au fost decedat, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

Cinci persoane au murit in urma unui accident intr-o statie de autobuz, in Braila

Cinci persoane au fost decedat, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila.

Cinci persoane ranite in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaz, in centrul Parisului

O explozie cauzata de o scurgere de gaz s-a produs vineri la pranz intr-un imobil situat in arondismentul 6 din centrul Parisului, cinci persoane fiind ranite usor, potrivit publicatiei Le Point, care citeaza surse din politie.

Accident in Braila: Cinci persoane, omorate in statia de autobuz

35: Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, in urma accidentul petrecut in statia de autobuz Ramnicu Sarat din Braila, conform Serviciului Rutier al IPJ Braila. Accidentul a avut loc in jurul orei 06.

FOTO. Accident in Braila: Cinci persoane, omorate in statia de autobuz

35: Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, in urma accidentul petrecut in statia de autobuz Ramnicu Sarat din Braila, conform Serviciului Rutier al IPJ Braila. Accidentul a avut loc in jurul orei 06.

Tragedie in Braila: 5 morti si 2 raniti dupa ce un sofer suspect de epilepsie a intrat cu autovehiculul intr-o statie de autobuz (VIDEO, FOTO)

UPDATE 10:00: Conform martorilor oculari, soferul conducea pe strada Rm Sarat, acesta pierzand controlul inainte de intersectia cu strada Comuna din Paris. Un detaliu semnificativ este acela ca soferul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )