Libnet.ro
UNICEF

18:45

Software romanesc pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Software romanesc pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia

SIVECO Romania va dezvolta sistemele Integrated Tariff Environment - ITE ale Comunitatii Europene TARIC) pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia, in cadrul unui proiect ce se va desfasura in perioada 2012 - 2014, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Software romanesc pentru Vama din Macedonia

Specialistii IT din Romania dezvolta sistemele vamale necesare aderarii Macedoniei la Uniunea Europeana. Prin Programul National de asistenta pentru tranzitie si consolidarea institutiilor, oferit tarilor angajate in procesul de aderare la Uniunea Europeana, Administratia Vamala din Republica Macedonia va beneficia de sistemele Integrated Tariff Environment - ITE ale Comunitatii Europene TARIC si sistemele relative la Tariff COTA2, Surveillance 2, EBTI3). Proiectul se desfasoara in perioada 2012 - 2014.

Romanii au format cozi la sectiile de votare din Republica Moldova

Romanii din Republica Moldova participa astazi la scutinul parlamentar din Romania, la unele sectii de votare din Chisinau alegatorii formand cozi, pentru a-si exprima votul, informeaza Realitatea. net.

Cosmar romanesc pentru bonele filipineze ale unui politician.

In drum spre aeroportul Otopeni din Bucuresti, Dorina si sotul ei inca spera sa primeasca cei 2. 000 de dolari pentru munca lor in Romania. Stiu ca nici celelalte filipineze cu care au lucrat sub acelasi acoperis nu si-au luat banii. Dar poate angajatorilor li se face mila de data asta - daca nu pentru ei doi, macar pentru copilul din burta Dorinei, care va vedea lumina zilei in Filipine. Dorina isi scoate telefonul mobil din buzunarul blugilor si o apeleaza pe Mam Nicoleta. Mam vine de la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )