Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce solicita Macovei UDMR si PNL, dupa sesizarile ANI pentru faptele de coruptie ale membrilor.

România Liberă România Liberă,
Ce solicita Macovei UDMR si PNL, dupa sesizarile ANI pentru faptele de coruptie ale membrilor.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a solicitat UDMR retragerea tuturor initiativelor lui Mate Andras dupa ce ANI a sesizat un conflict de interese, iar PNL i-a solicitat demisia lui Emilian Francu, potrivit unei postari de pe blogul personal. Deputatul Mate Andras Levente este initiatorul neobosit al mai multor propuneri si amendamente prin care urmareste sa fie mutilata Agentia de Integritate, astfel incat institutia sa nu mai aiba puteri si sa nu mai poata verifica declaratiile de . continuă pe România Liberă

O propunere legislativa prevede suspendarea permisului pe 10 ani pentru cei care consuma alcool in exces la volan

Peste 20 de parlamentari au trimis spre avizare o propunere de modificare a Codului Rutier ce prevede pedepse mult mai mari cu inchisoarea pentru soferii prinsi bauti si suspendarea permisului pe perioade de pana la 10 ani pentru cei cu alcoolemie de peste 0,8 la mie. Cei care cred ca exageram ar trebui sa stea o nopate la urgente sa vada ce este acolo, a spus pentru HotNews. ro, Tudor Ciuhodaru, unul dintre initiatorii proiectului. Ca si in medicina, e mai usor sa previi, decat sa tratezi. Sunt pentru toleranta zero cand e vorba de alcool sau droguri la volan, mai spune el.

Dupa patru ani, Iran recapata acces neingradit la Facebook si Twitter

Pentru ultimii patru ani, singura modalitate prin care populatia Iranului putea accesa Facebook si Twitter era prin VPN, pentru a reusi sa ocoleasca cenzura Internetului din tara. Astazi, pentru motive necunoscute, lucrurile s-au schimbat.

Dupa 12 ani de razboi, SUA spera sa poata negocia direct cu talibanii afgani

Statele Unite spera in continuare sa poata negocia direct cu talibanii in vederea unei eventuale reconcilieri in Afganistan, a declarat luni emisarul special american pentru Afganistan si Pakistan, James Dobbins, citat de AFP.

Logodna dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-a destramat: Cei doi s-au despartit dupa patru ani de relatie

Cantareata Miley Cyrus a anulat logodna sa cu actorul Liam Hemsworth, informatia fiind confirmata de reprezentatii celor doi luni. Anuntul vine dupa luni intregi de speculatii privind o relatie nu prea buna.

Bulgaria a incheiat un acord pe 25 de ani pentru achizitia de gaze din Azerbaidjan

Compania de stat Bulgargaz din Bulgaria a incheiat un acord cu consortiul Sah Deniz din Azerbaidjan pentru achizitia de gaze naturale pe o perioada de 25 de ani, incepand din 2019, aceasta fiind prima.

Experti rusi: Iarna care vine va fi cea mai rece din ultimii 100 de ani pentru europeni

Meteorologii din Rusia avertizeaza ca iarna care vine va fi cea mai rece din ultimii 100 de ani. Conform prognozei serviciilor servicii meteorologice ruse, bazate pe calculul indicilor climatici, va exista un proces.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )