Solutii pentru depozitarea alimentelor
Toamna este sezonul recoltelor, acum se depoziteaza cel mai mult alimente si tot acum se pot pregati deasemenea pentru iarna zacustile, sucul de rosii, vinetele tocate precum si alte legume. Totul este sa avem in acest scop o bucatarie bine organizata, spatii de depozitare adecvate si, in special, aparatele electrocasnice care sa raspunda cel mai bine necesitatilor. Mobilierul pe comanda ofera posibilitatea de a-l dota cu accesorii diverse, cum ar fi sertarele full extension, care permit un acces facil la intreaga adancime a acestora. Organizatoarele de tacamuri, farfurii, capace si cele universale pentru pastrarea recipientelor si a ustensilelor pentru gatit) ajuta sa se pastreze totul in deplina ordine. intr-o locuinta, combina si lada frigorifica ramane metoda cel mai des intalnita pentru pastrarea in conditii optime a alimentelor consumate frecvent, care necesita o temperatura mai scazuta decat cea a camarii. Dintre criteriile de alegere, cele mai importante sunt: capacitatea interna, tehnologia de racire si ventilare, spatii speciale pentru legume si fructe precum si pentru carne si peste, rafturi culisante si, in special dotarea cu functii inteligente. continuă pe România Liberă