Libnet.ro
UNICEF

01:05

Somnul insuficient in adolescenta duce la obezitate, cinci ani mai tarziu

Adevărul Adevărul,
Somnul insuficient in adolescenta duce la obezitate, cinci ani mai tarziu

Adolescentii care obisnuiesc sa sara peste orele de somn isi cresc riscurile de a deveni obezi cativa ani mai tarziu, sugereaza un nou studiu realizat de cercetatorii americani. continuă pe Adevărul

Conflictul dintre Rusia si Ucraina a cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din Europa in ultimii cinci ani

Conflictul dintre rusi si ucrainieni si ingrijorarile privind livrarile de combustibil au cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din ultimii cinci ani inEuropa, scrie ZiarulFinanc.

O femeie din Fetesti plateste pentru infractiunile comise, dupa cinci ani in care s-a ascuns de politisti

O femeie, de 38 de ani, din Fetesti a ajuns in sfarsit in spatele gratiilor dupa ce s-a sustras pedepsei cu inchisoarea la care a fost condamnata de judecatori. Inculpata s-a ascuns de organele judiciare mai bine de cinci ani.

Israel: Hamas ca va plati scump uciderea unui copil in varsta de cinci ani

Un copil israelian in varsta de cinci ani a murit, vineri dupa-amiaza, dupa ce suferise rani grave in urma unui atac cu rachete care a vizat zona Shaar HaNegev, situata in sudul Israelului.

Cinci povesti mai putin cunoscute despre Bucurestiul de altadata

Bucurestiul vremurilor trecute era un oras cu totul diferit in comparatie cu ceea ce putem vedea in zilele noastre. Adevarul va prezinta cinci lucruri mai putin cunoscute despre actual Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )