Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci povesti mai putin cunoscute despre Bucurestiul de altadata

Adevărul Adevărul,
Cinci povesti mai putin cunoscute despre Bucurestiul de altadata

Bucurestiul vremurilor trecute era un oras cu totul diferit in comparatie cu ceea ce putem vedea in zilele noastre. Adevarul va prezinta cinci lucruri mai putin cunoscute despre actual Capitala. continuă pe Adevărul

Nimeni nu pune Dirty Dancing intr-un colt: lucruri mai putin cunoscute despre filmul unei generatii

In urma cu 27 de ani avea premiera drama romantica Dirty Dancing, filmul care a intrecut toate asteptarile. Pentru a marca aceasta data, publicatia Huffington Post prezinta cateva lucruri inedite despre una dintre cele mai bune pelicule ale tuturor timpurilor.

Explicatia stiintifica pentru care oamenii in varsta dorm mai putin

Numeroase cercetari au evidentiat faptul ca odata cu inaintarea in varsta, o persoana are nevoie de mai putin somn. Cele mai frecvente cauze care pot provoca acest lucru sunt medicamentele, stresul sau timpul liber ca urmare a pensionarii, noteaza publicatia Huffington Post.

VIDEO Cronica de film: Love Bus: Cinci povesti de dragoste din Bucuresti - Gusturi romanesti

Mai autentic decat Selfie, chiar daca facut cu mai putini bani, Love Bus cuprinde cinci filmulete a caror actiune se desfasoara intr-unul din cartierele Bucurestiului si care sunt semnate, cu o singura exceptie, de tineri absolventi ai UNATC. Mai dezinhibat cu drogurile decat cu sexul !), cu stangacii si mici reusite, Love Bus e interesant pentru ca ia pulsul generatiei Whatsapp, aratand cum percepe ea dragostea si problemele ei.

Somnul insuficient in adolescenta duce la obezitate, cinci ani mai tarziu

Adolescentii care obisnuiesc sa sara peste orele de somn isi cresc riscurile de a deveni obezi cativa ani mai tarziu, sugereaza un nou studiu realizat de cercetatorii americani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )