Libnet.ro
UNICEF

13:00

SONDAJ Adevarul despre Romania: Un roman din patru crede in unirea cu Basarabia

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Adevarul despre Romania: Un roman din patru crede in unirea cu Basarabia

Potrivit unei cercetari realizate de INSCOP Research la comanda ziarului Adevarul, 25,1% din respondenti considera ca, in viitor, Republica Moldova si Romania vor alcatui un singur stat. continuă pe Adevărul

SONDAJ Un roman din patru crede ca Romania se va uni cu Basarabia

Potrivit unei cercetari realizate de INSCOP Research la comanda ziarului Adevarul, 25,1% din respondenti considera ca, in viitor, Republica Moldova si Romania vor alcatui un singur stat.

SONDAJ Un roman din patru crede ca Romania se va uni cu Basarabia

Potrivit unei cercetari realizate de INSCOP Research la comanda ziarului Adevarul, 25,1% din respondenti considera ca, in viitor, Republica Moldova si Romania vor alcatui un singur stat.

SONDAJ Un roman din doi crede ca USL se sparge

Peste jumatate din populatie crede ca ruptura dintre social-democrati si liberali este doar o chestiune de timp, arata o cercetare INSCOP, realizata la comanda ziarului Adevarul.

Caru' cu vedete: Detalii nestiute despre tragedia cumplita din viata Zanei! Tatal Andreei Marin, vinovat de accidentul in care a murit mama Zanei; Cand Inna canta live trebuie sa-i chem ambulanta! Ce impresar o face praf pe cantareata; Madalina Ghenea, a

Bianca Dragusanu a parasit Romania fara Victor Slav! Bianca Dragusanu a plecat peste hotare, insa fara sotul ei, Victor Slav. Vedeta este insotita de o prietena, care i-a tinut companie si la cumparaturi. Se marita Ramona Gabor? Iata ce gest il da de gol pe iubitul arab al romancei! Fotomodelul Ramona Gabor este rasfatata mai ceva ca o printesa, de cand l-a cunoscut, la Dubai, unde locuieste de mai bine de un an, pe iubitul ei, putred de bogat.

Un om cat o carte de istorie. Costica Galavan, despre ultimele momente din viata lui Ion Antonescu

Are aproape 90 de ani si povesteste cu atata precizie ultimele momente din viata lui Ion Antonescu, de parca s-ar fi intamplat ieri. Costica Galavan, fost jandarm, a povestit duminica, la emisiunea.

Ce se intampla cand un chirurg spune adevarul despre spitalul in care lucreaza

Un mesaj dur publicat in urma cu aproape o saptamana pe site-ul telegrama. ro) de chirurgul Dan Oprea de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti a determinat Ministerul Sanatatii sa initieze o ancheta in privinta conditiilor din acest spital. Nu am cum sa raman impasibil, a spus ministrul Eugen Nicolaescu, precizand in acelasi timp ca nu intelege de ce chirurgul nu a sesizat conducerea spitalului. Managerul Spitalului de Urgenta din Ploiesti, aflat in subordinea Consiliului Judetean Prahova, a declarat pentru Digi 24 ca domnul doctor ne-a trimis o adresa in care ne spune ca este obosit fizic si psihic si ca nu a mai dorit sa intre in garzi. Organizatiile profesionale ale medicilor si asistentilor au anuntat ieri suspendarea grevei generale programate pentru 28 noiembrie.

Expozitie de amploare despre istoria tarilor din Balcani, din 28 noiembrie la Muzeul National de Istorie

In 28 noiembrie la Muzeul National de Istorie se va deschide o mare expozitie la care au contribuit 14 muzee din sud-estul Europei pentru a crea o imagine despre cum s-a modernizat regiunea intre 1789 si 1920. La evenimentul Imagining The Balkans fiecare muzeu a venit cu zece exponate reprezentative, iar expozitia este deschisa pana in aprilie 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )