Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sony a inregistrat pierderi de 1,3 miliarde dolari in anul fiscal 2013, in urma scaderii vanzarilor

B1 B1,
Sony a inregistrat pierderi de 1,3 miliarde dolari in anul fiscal 2013, in urma scaderii vanzarilor

Sony a inregistrat o pierdere neta de 1,3 miliarde dolari in anul fiscal incheiat la 31 martie, din cauza scaderii vanzarilor de televizoare, computere si alte electronice de consum, relateaza. continuă pe B1

Statele Unite au pierdut 11,2 miliarde dolari prin salvarea de la faliment a General Motors

Trezoreria Statelor Unite a inregistrat pierderi de 11,2 miliarde de dolari prin salvarea de la faliment a General Motors GM), potrivit unui raport prezentat Congresului american de seful programului de salvare a companiilor aflate in dificultate,.

Pfizer a majorat cu peste 7,2 miliarde dolari oferta pentru AstraZeneca

Pfizer, cel mai mare producator american de medicamente, a majorat cu peste 4 miliarde lire sterline 7,2 miliarde dolari) oferta pentru preluarea grupului britanic AstraZeneca, la 63,1 miliarde lire sterline 106,5 miliarde dolari), incercand sa convinga compania britanica sa intre in negocieri, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul Pfizer.

Exxon a obtinut un profit de 9,1 miliarde dolari in primul trimestru, peste asteptarile analistilor

Exxon Mobil a obtinut in primul trimestru un profit de 9,1 miliarde dolari, in scadere de la 9,5 miliarde dolari in urma cu un an, dar peste asteptarile analistilor, iar pentru acest an a alocat pentru investitii 39,8 miliarde dolari, inclusiv in.

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Pfizer vrea sa preia AstraZeneca pe aproape 100 miliarde dolari

Pfizer Inc. , cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat, ieri, ca a propus, la inceputul acestui an, cumpararea grupului britanic AstraZeneca Plc pe aproape 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde dolari).

Statele Unite salveaza de la faliment General Motors, dar pierd 11,2 miliarde de dolari

Trezoreria Statelor Unite a inregistrat pierderi de 11,2 miliarde de dolari prin salvarea de la faliment a General Motors GM), potrivit unui raport prezentat Congresului american de seful programului de salvare a companiilor aflate in dificultate, informeaza Bloomberg.

Rompetrol Rafinare estimeaza afaceri de 4,18 miliarde dolari, pentru 2014

Rompetrol Rafinare RRC) estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri neta de 4,18 miliarde de dolari, in crestere cu 7% fata de nivelul de 3,91 miliarde de dolari inregistrat anul trecut, si mizeaza pe reducerea cu 33% a pierderilor.

Rompetrol Rafinare estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 4,18 miliarde dolari, in crestere cu 7%

Rompetrol Rafinare RRC) estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri neta de 4,18 miliarde de dolari, in crestere cu 7% fata de nivelul de 3,91 miliarde de dolari inregistrat anul trecut, si mizeaza pe reducerea cu 33% a pierderilor.

Profitul Samsung a crescut in primul trimestru la 7,2 miliarde dolari

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a inregistrat un profit net de 7,2 miliarde de dolari in primele trei luni ale acestui an, relateaza Bloomberg. in acest prim.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )