Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sorana Cirstea, eliminata in ultimul tur al calificarilor pentru Roland Garros

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, eliminata in ultimul tur al calificarilor pentru Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cirstea a fost invinsa in. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea nu a reusit patrunderea pe tabloul principal de la Roland Garros, fiind eliminata, vineri, in turul al treilea, ultimul, al calificarilor.

Sorana Carstea, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Carstea, locul 145 WTA, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax.

Sorana Cirstea, invinsa in ultimul tur al calificarilor pentru tabloul principal de simplu al Turneului de la Roland Garros

Sorana Cirstea, aflata pe locul 145 in clasamentul WTA, a fost invinsa de Veronica Cepede Royg Paraguay), locul 174 in ierarhia mondiala, in ultimul tur al calificarilor pentru tabloul principal de simplu al.

Sorana Cirstea a bifat a doua victorie din 2015 si a intrat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, a ajuns, joi, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.

Roland Garros: Sorana Cirstea si Marius Copil au pierdut in ultimul tur al calificarilor

Romania n-a reusit sa mai aduca niciun reprezentant pe tabloul principal de la Roland Garros, sportivii prezenti in calificari fiind eliminati.

Sorana Cirstea si Marius Copil lupta pentru calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Vineri, in ultima zi a calificarilor de la Roland Garros, avem emotii pentru doi jucatori din tara noastra angrenati in lupta pentru un loc in primul tur al tabloului principal.

Marius Copil in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Tenismenul Marius Copil locul 207 ATP) se afla in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Copil l-a invins pe australianul John-Patrick Smith locul 162 ATP) in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )