Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: 15% din scoli au autorizatie la incendiu, iar 50% nu au nevoie

Antena3 Antena3,
Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: 15% din scoli au autorizatie la incendiu, iar 50% nu au nevoie

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca 15% din scoli nu au autorizatie la incendiu, desi este obligatoriu, iar 50% nu au nevoie de aceasta autorizatie. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei: 15% dintre cladirile unitatilor scolare din Romania care au nevoie de autorizatie la incendiu nu sunt autorizate

Ministrul Educatiei Nationale, Sorin Cimpeanu, afirma ca 15% dintre cele peste 26. 000 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant, camine scolare, cantine si sali de sport ale scolilor nu detin autorizatie de securitate la incendiu desi necesita acest document.

Sorin Cimpeanu: 15% dintre cladirile unitatilor scolare din Romania au nevoie de autorizatii de securitate la incendiu si nu o au. Aproape 20% sunt in curs de obtinere

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca 15% dintre cele peste 26. 000 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant, camine scolare, cantine si sali de sport ale scolilor nu au.

Sorin Cimpeanu a anuntat ca profesorii cu afectiuni medicale pot continua cu scoala online, dar e nevoie de certificare din partea unui medic de Medicina muncii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca profesorii cu probleme medicale pot continua scoala online si dupa data de 8 februarie, dar certificarea afectiunilor trebuie sa fie facuta de catre un medic.

Sorin Cimpeanu: Elevii care merg la scoala vor primi masti de protectie. Ultimele date din teritoriu arata un stoc de peste 37 de milioane de masti

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii care vor relua cursurile cu prezenta fizica vor primi masti de protectie. Ultimele date pe care le avem din teritoriu arata un stoc de peste 37 de mi.

SORIN CIMPEANU: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

And Peste 112. 000 de angajati din invatamant s-au programat la vaccinare impotriva COVID-19, a declarat vineri ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: Focarul de la scoala 28 din Bucuresti, cu noua tulpina de coronavirus, a plecat de la un ingrijitor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca focarul de la Scoala 28 din Bucuresti, in care 16 persoane ar fi fost infectate cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a pornit de la o persoana cu calitatea de ingrijitor.

Ministrul Educatiei: Elevii care se intorc in scoli vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca exista un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar. Astfel ca elevii care revin in sscoli vor primi masti de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus.

Media orelor remediale vor fi de 5 pe saptamana. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca toti elevii care au nevoie vor putea participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca in medie, numarul orelor remediale va fi de 5 pe saptamana, insa va fi decis cu exactitate d ecatre inspectoratele scolare si unitatile de.

SORIN CIMPEANU: Elevii care merg fizic la scoala vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca elevii care vor merge fizic la scoala vor primi masti de protectie. Potrivit ministrului, exist un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar, potrivit Agerpres.

Sorin Cimpeanu: 112.685 de persoane din sistemul de educatie s-au programat pentru vaccinare anti-COVID

685 de angajati din sistemul de invatamant s-au programat pentru vaccinarea anti-COVID, a anuntat, vineri, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. 000 dintre ei s-au imunizat deja, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )