Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sorin Oprescu afla, marti, daca recupereaza cele sapte hectare din Parcul Herestrau

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu afla, marti, daca recupereaza cele sapte hectare din Parcul Herestrau

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti decid, marti, daca cele sapte hectare din Parcul Herestrau vor reveni in administratia Primariei Capitalei. continuă pe România Liberă

Radu Mazare afla, marti, daca va fi arestat pentru 30 de zile

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri, Sorin Strutinsky, vor fi prezentati, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, afla marti daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), ar putea afla marti daca va fi cercetat in stare de arest, sub control judiciar, sau in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care acuzat de abuz in serviciu.

Primarul Constantei, Radu Mazare, ar putea afla marti daca va fi arestat

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, afla marti daca va fi cercetat in spatele gratiilor sau va primi o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita noua milioane de euro.

Horia Georgescu afla, marti, daca va fi arestat

Presedintele ANI, Horia Georgescu, va fi dus de procurorii anticoruptie la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va judeca cererea DNA pentru arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Radu Mazare a fost dus la Curtea Suprema. Afla azi daca se va alatura clubului select de dupa gratii. Edilul de la malul marii ar putea respira 30 de zile briza din inchisoare

UPDATE: Radu Mazare a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie----Radu Mazare afla astazi daca va sta 30 de zile in spatele gratiilor. Edilul de la malul marii a petrecut deja prima noapte in.

Radu Mazare afla azi daca se va alatura clubului select de dupa gratii. Edilul de la malul marii ar putea respira 30 de zile briza din inchisoare

Radu Mazare afla astazi daca va sta 30 de zile in spatele gratiilor. Edilul de la malul marii a petrecut deja prima noapte in arest si va fi adus astazi in fata judecatorilor. Mazare a fost scos in catuse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )