Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce edilul a fost prins in flagrant in timp ce lua mita in valoare de 25. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita. Perchezitii la Primarie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce edilul a fost prins in flagrant delict cand primea 25. 000 de euro mita. Oprescu asista in acest moment la perchezitiile facute la casa sa din Ciolpani, Ilfov, alte perchezitii derulandu-se la Primarie, institutii din subordine si sediile unor firme. in acelasi timp, mai multi angajati ai Primariei Capitalei sunt audiati la DNA.

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul cu cei mai multi bani publici pe mana: Mie nu mi-e frica de nimeni, de ce sa-mi fie daca sunt curat?

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noapte de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25. 000 de euro. Adevarul va prezinta astazi cine este edilul-sef al Bucurestiului, omul care administreaza cel mai mare buget din Capitala.

Cine ii va lua locul lui Sorin Oprescu in fruntea Primariei Capitalei daca va fi arestat

Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de catre prefect in cazul in care judecatorii decid arestarea sa preventiva, potrivit Legii administratiei publice locale, iar atributiile sale vor .

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita. in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat si inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a infiintat in administratia.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Perchezitia s-a incheiat, edilul a fost scos din casa cu catuse la maini

15:Sorin Oprescu a fost scos din casa cu catuse la maini si se indreapta spre sediul DNA. Mascatii au ridicat din locuinta edilului mai multe cutii cu documente. 15: Avocatul lui Sorin O.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Nicusor Dan: O zi memorabila. Busoi: Se impune demisia!

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, catalogheaza drept memorabila ziua in care Sorin Oprescu, actualul edil al Bucurestiului, a fost retinut de catre procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 25. 000 de euro. Specialistul in comunicare politica Antonio Momoc citeste retinerea lui Oprescu in cheia alegerilor de anul viitor.

Sorin Oprescu, retinut. Averea cunoscuta a edilului: o vila, un apartament si obiecte de lux in valoare de 91.000 de euro

Sorin Oprescu, retinut. Primarul Capitalei detine, potrivit declaratiei sale de avere, doua terenuri intravilane, in Ciolpani si in Predeal, o vila si un apartament. De asemenea, acesta are si obiecte de arta, de cult si bijuterii in valoare de 91. 000 de euro, in timp ce in conturi are aproximativ 156. 000 de lei si 33. 000 de euro.

Primarul Sorin Oprescu a fost scos cu catuse din casa

Cu duba Politiei a fost luat Sorin Oprescu. Avea mainile incatusate. Asta este imaginea primarului general, dupa incheierea perchezitiei de azi din casa lui de la Ciolpani. Astfel relateaza Agerpres.

Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti. Edilul ar putea fi arestat in aceasta seara

00:Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii decid daca Sorin Oprescu va fi arestat preventiv. 00: Sorin Oprescu va ajunge la Tribunalul Bucuresti la ora.

Primarul Sorin Oprescu, RETINUT pentru luare de mita. A fost prins in flagrant cu spaga de 25.000 de euro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noaptea de procurorii anticoruptie, la ora 00. 33, pentru luare de mita. El a fost prins in flagrant cu mita de 25. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3647 seconds )