Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul cu cei mai multi bani publici pe mana: Mie nu mi-e frica de nimeni, de ce sa-mi fie daca sunt curat?

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul cu cei mai multi bani publici pe mana: Mie nu mi-e frica de nimeni, de ce sa-mi fie daca sunt curat?

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noapte de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25. 000 de euro. Adevarul va prezinta astazi cine este edilul-sef al Bucurestiului, omul care administreaza cel mai mare buget din Capitala. continuă pe Adevărul

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita. Perchezitii la Primarie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce edilul a fost prins in flagrant delict cand primea 25. 000 de euro mita. Oprescu asista in acest moment la perchezitiile facute la casa sa din Ciolpani, Ilfov, alte perchezitii derulandu-se la Primarie, institutii din subordine si sediile unor firme. in acelasi timp, mai multi angajati ai Primariei Capitalei sunt audiati la DNA.

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce edilul a fost prins in flagrant in timp ce lua mita in valoare de 25. 000 de euro.

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Perchezitia s-a incheiat, edilul a fost scos din casa cu catuse la maini

15:Sorin Oprescu a fost scos din casa cu catuse la maini si se indreapta spre sediul DNA. Mascatii au ridicat din locuinta edilului mai multe cutii cu documente. 15: Avocatul lui Sorin O.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita. in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat si inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a infiintat in administratia.

Cei mai multi francezi nu vor sa primeasca refugiati

O majoritate a francezilor se opune primirii de imigranti, in pofida emotiei si unui val de solidaritate declansate de fotografia lui Aylan, baiatul sirian in varsta de trei ani care a murit inecat la Mediterana, potrivit unui sondaj realizat pentru iTELE si Paris Match .

Autoritatea de Supraveghere Financiara a primit in acest an 9206 petitii/Aspectul cel mai des reclamat a fost neplata despagubirilor/Cei mai reclamati asiguratori:Euroins, Uniqua, Astra

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit in primul semestru al anului 2015 un numar de 9. 206 petitii, dintre care 87,91% au fost inregistrate in sectorul Asigurarilor-Reasigurarilor 8. 093), 8,55% in sectorul Pensiilor Private 769), iar 3,74% in sectorul Instrumentelor si Investitiilor Financiare 344), se arata intr-un comunicat al Autoritatii, remis joi HotNews. ro. Aspectul cel mai des reclamat a fost neplata/plata partiala a despagubirilor/valorilor de rascumparare solicitate de catre asigurati/pagubiti, in 4. 328 de cazuri. Printre alte aspecte sesizate s-au numarat si solicitari de recalculare a valorii despagubirilor, respectiv nerespectarea conditiilor contractuale / Normelor RCA. Cele mai reclamate firme din asigurari: Euroins SA, Uniqa Asigurari SA, Astra.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Fericire maxima in fata Primariei Capitalei: biciclistii au iesit in strada si sarbatoresc retinerea primarului

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Mai multi biciclisti s-au adunat, duminica, in jurul orei 15. 00, in fata sediului Primariei Capitalei si il asteapta pe primarul general, Sorin Oprescu, care va ajunge acolo insotit de procurori si de mascati.

Primarul Sorin Oprescu a fost scos cu catuse din casa

Cu duba Politiei a fost luat Sorin Oprescu. Avea mainile incatusate. Asta este imaginea primarului general, dupa incheierea perchezitiei de azi din casa lui de la Ciolpani. Astfel relateaza Agerpres.

Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti. Edilul ar putea fi arestat in aceasta seara

00:Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii decid daca Sorin Oprescu va fi arestat preventiv. 00: Sorin Oprescu va ajunge la Tribunalul Bucuresti la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )