Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorin Oprescu l-a suspendat din functie pe consilierul Solomon Wigler

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu l-a suspendat din functie pe consilierul Solomon Wigler

Primarul Sorin Oprescu l-a suspendat din functie pe Solomon Wigler, consilierul sau, care a fost retinut timp de 24 de ore pentru luare de mita, a transmis Primaria Municipiului Bucuresti PMB). continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu l-a suspendat din functia de consilier pe Solomon Wigler

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei DNA) pentru trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp de primea mita in valoare de 25. 000 de euro. Dupa aflarea acestei vesti, Sorin Oprescu a decis sa il suspende din functie pe omul care i-a fost alaturi multa vreme.

Procurorul Apostoliceanu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, suspendat din functie

Consiliul Superior al Magistraturii informeaza ca procurorul Daniel Timoftei Apostoliceanu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a fost suspendat din functie, miercuri, ca urmare a trimiterii in judecata pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Consilierul lui Sorin Oprescu, retinut de DNA in timp ce lua mita 25.000 de euro

ACTUALIZARE 11:24 Oprescu l-a suspendat din functie pe Solomon Wigler Primaria Municipiului Bucuresti PMB) transmite ca Primarul General a luat masurile care se impun in conformitate cu legislatia in vigoare, suspendandu-l pe Solomon Wigler din functia de consilier. * DNA: Wigler Solomon a primit mita pentru a interveni pe langa Oprescu, pe langa care a lasat sa creada ca are influenta .

Procurorul Daniel Apostoliceanu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, suspendat din functie de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii informeaza ca procurorul Daniel Timoftei Apostoliceanu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a fost suspendat din functie, miercuri, ca urmare a trimiterii in.

Consilierul lui Oprescu, RETINUT dupa ce a fost prins luand SPAGA. Solomon Wigler, suspendat din functie

44- Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, a luat mita 204. 000 de euro, promitand ca va interveni pe langa consilieri din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Consilierul lui Sorin Oprescu, arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 20:08 Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis azi propunerea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit surselor din presa. *Asociatia Salvati Bucurestiul: Este doar o chestiune de timp pana cand si persoanele pe langa care Wigler si-a exercitat influenta vor fi anchetate *Oprescu l-a suspendat din functie pe Solomon Wigler *DNA: Wigler Solomon a primit mita pentru a interveni pe langa Oprescu, pe langa care a lasat sa creada ca are influenta.

Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, retinut pentru trafic de influenta: Primarul Capitalei l-a suspendat pe consilier (VIDEO)

15 Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Consilierul personal al primarului Capitalei, Wigler Solomon, a.

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, arestat pentru 30 de zile

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de.

Procurorul de la Parchetul Capitalei, trimis in judecata pentru ca a condus beat, a fost suspendat din functie

Procurorul Daniel Timoftei Apostoliceanu, de la Parchetul Capitalei, a fost suspendat din functie, miercuri, dupa ce a fost trimis in judecata pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Noi date din dosarul lui Wigler Solomon: Consilierul lui Sorin Oprescu se intalnea cu cei de la care primea mita in Parcul Tineretului. Miza: construirea unor supermarketuri

Noi date in dosarul in care a fost retinut consilierul persoanal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Wigler Solomon se intalnea cu cei de la care cerea mita in Parcul Tineretului din Bucuresti si transfera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )