Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sorin Oprescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii de Medicina si Farmacie din Chisinau

B1 B1,
Sorin Oprescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii de Medicina si Farmacie din Chisinau

Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu din Chisinau, relateaza Agerpres. Acordarea. continuă pe B1

Regele Mihai I va primi titlul de Doctor Honoris Causa al ASE

Academia de Studii Economice din Bucuresti va acorda, pe 23 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniie, informeaza un comunicat remis Mediafax.

Regele Mihai I al Romaniei - Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Academia de Studii Economice din Bucuresti va acorda, pe 23 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei, informeaza Mediafax. Academia de Studii Economice din Bucuresti a hotarat, in cadrul sedintei Senatului universitar din data de 6 august 2012, sa acorde titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei. Ceremonia de acordare a titlului va avea loc marti, 23 octombrie, incepand cu orele 12. 00, in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din .

ASE-ul ii acorda Regelui Mihai I titlul de Doctor Honoris Causa. Afla povestea cu parfum regal

Academia de Studii Economice din Bucuresti va acorda, pe 23 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniie, informeaza un comunicat.

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei sunt presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Ce plan politic au? Cum rezolva.

Decizie Curtea de Apel Bucuresti: Primarul Capitalei Sorin Oprescu a emis ilegal autorizatia de demolare pentru o casa construita in perioada interbelica pe Soseaua Kiseleff. Casa a fost demolata in baza acelei autorizatii

Primarul Sorin Oprescu a emis ilegal autorizatia de demolare pentru un imobil construit in perioada interbelica pe Soseaua Kiseleff nr. Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti pe 8 octombrie 2012 si este definitiva si irevocabila, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Salvati Bucurestiul, ong-ul care a cerut in instanta anularea actului administrativ. In baza autorizatiei de demolare emise de primarul general, casa a fost demolata in septembrie 2010.

Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea de la Antena 3, ca sunt bani pentru a subventiona incalzirea si in aceasta iarna. Am bani pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )