Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE 11:41 Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei Sorin Oprescu, fostul primar general al municipiului Bucuresti, a declarat luni, in fata Curtii de Apel, ca nu va candida pentru un nou mandat al Primariei Capitalei, deoarece il opresc morala si controlul judiciar, transmit surse din presa. * Sorin Oprescu: in societatea noastra actioneaza prezumtia de vinovatie Fostul Primar General al Capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns luni dimineata la Curtea de Apel, unde a stat de vorba cateva minute cu jurnalistii, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Oprescu explica de ce nu va candida la Primaria Capitalei

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca nu va candida pentru un nou mandat, pe motiv ca sunt mai multe lucruri care il opresc, precum morala, eventualii contracandidati si masura controlului judiciar.

Sorin Oprescu sustine ca nu mai candideaza la Primaria Capitalei: Din pacate, ramane doar o dorinta...

Fostul Primar General al Capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns luni dimineata la Curtea de Apel, unde a stat de vorba cateva minute cu jurnalistii. Oprescu a explicat ca, in Romania, actioneaza.

Candidat-surpriza la Primaria Bucuresti: Sorin Oprescu vrea sa castige sefia Capitalei ca independent (FOTO)

Sorin Oprescu incearca sa isi recupereze scaunul de la Primaria Capitalei cu o candidatura independenta, conform jurnalistilor de la libertatea. ro. Potrivit portalului online mai sus mentionat,.

Sorin Oprescu despre candidatura la alegeri:Daca nu ma oprea morala, daca nu ma oprea controlul judiciar, daca era alta situatie, sigur ca eram prezent acolo

Sorin Oprescu s-a prezentat, luni , la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca o contestatie depusa de acesta impotriva masurilor si exceptiilor dispuse de judecatori in dosarul in care este judecat pentru coruptie. Fostul edil a declarat ca nu va candida la alegerile din acest an deoarece il opresc morala si controlul judiciar.

Surse: Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea Partidului Miscarea Populara, au precizat vineri pentru AGERPRES surse din PMP. Anuntul va fi facut intr-o conferinta de presa, programata pentru ora 18,00 si sustinuta de presedintele PMP, Traian Basescu. La intalnirea cu presa va fi prezent si Robert Turcescu. Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primaria Capitalei.

Robert Turcescu vs. Mihai Gadea. Realizatorul TV ameninta cu procesul, candidatul PMP la Primaria Capitalei ii cere sa o lase mai usor (FOTO)

Realizatorul TV Mihai Gadea l-a amenintat pe candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei ca il va da in judecata dupa ce informatia cum ca Robert Turcescu l-ar fi numit colonel pe.

Sorin Oprescu: Oamenii au incredere in mine, dar morala nu ma lasa sa candidez (VIDEO)

Sorin Oprescu a declarat ca nu va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei din considerente ce tin de morala, dar si pentru ca trebuie sa se supuna unor conditii impuse de controlul judiciar. Acesta a .

PMP va anunta candidatul la Primaria Capitalei. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Conducerea PMP s-a reunit intr-o sedinta pentru a decide candidatul PMP la Primaria Capitalei, urmand ca liderul partidului Traian Basescu sa anunte daca va candida sau nu la Primaria Capitalei sau va impune pe altcineva.

Robert Turcescu sustine ca luni isi depune candidatura la Primaria Capitalei

Robert Turcescu, candidatul Partidului Miscarea Populara la Primaria Capitalei, a declarat, sambata, ca luni isi va depune candidatura.

Adevarul Live, ora 13.00. Eugen Tomac, despre proiectul sau electoral pentru Sectorul 1 si despre candidatura lui Robert Turcescu la Primaria Capitalei

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, Eugen Tomac, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele sale de a ajunge primar. De asemenea, Tomac prezinta detalii de culise privind decizia PMP de a-l sustine pe Robert Turcescu in cursa pentru Primaria Capitalei, dar si despre implicarea lui Traian Basescu in campania electorala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )