Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sorin Oprescu: Oamenii au incredere in mine, dar morala nu ma lasa sa candidez (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Oprescu: Oamenii au incredere in mine, dar morala nu ma lasa sa candidez (VIDEO)

Sorin Oprescu a declarat ca nu va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei din considerente ce tin de morala, dar si pentru ca trebuie sa se supuna unor conditii impuse de controlul judiciar. Acesta a . continuă pe B1

Sorin Oprescu despre candidatura la alegeri:Daca nu ma oprea morala, daca nu ma oprea controlul judiciar, daca era alta situatie, sigur ca eram prezent acolo

Sorin Oprescu s-a prezentat, luni , la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca o contestatie depusa de acesta impotriva masurilor si exceptiilor dispuse de judecatori in dosarul in care este judecat pentru coruptie. Fostul edil a declarat ca nu va candida la alegerile din acest an deoarece il opresc morala si controlul judiciar.

Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE 11:41 Sorin Oprescu sustine ca nu va candida la Primaria Capitalei Sorin Oprescu, fostul primar general al municipiului Bucuresti, a declarat luni, in fata Curtii de Apel, ca nu va candida pentru un nou mandat al Primariei Capitalei, deoarece il opresc morala si controlul judiciar, transmit surse din presa. * Sorin Oprescu: in societatea noastra actioneaza prezumtia de vinovatie Fostul Primar General al Capitalei, Sorin Oprescu, a ajuns luni dimineata la Curtea de Apel, unde a stat de vorba cateva minute cu jurnalistii, transmit surse din presa.

Sorin Oprescu explica de ce nu va candida la Primaria Capitalei

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca nu va candida pentru un nou mandat, pe motiv ca sunt mai multe lucruri care il opresc, precum morala, eventualii contracandidati si masura controlului judiciar.

Candidat-surpriza la Primaria Bucuresti: Sorin Oprescu vrea sa castige sefia Capitalei ca independent (FOTO)

Sorin Oprescu incearca sa isi recupereze scaunul de la Primaria Capitalei cu o candidatura independenta, conform jurnalistilor de la libertatea. ro. Potrivit portalului online mai sus mentionat,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )