Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul preluarii Realitatea TV

B1 B1,
Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul preluarii Realitatea TV

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu se afla, luni dimineata, la DNA, unde este audiat in calitate de martor in dosarul preluarii Realitatea TV. ProcuroriiDirectiei Nationale Anticoruptie investigheaza un. continuă pe B1

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul preluarii Realitatea TV (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu se afla, luni dimineata, la DNA, unde este audiat in calitate de martor in dosarul preluarii Realitatea TV. ProcuroriiDirectiei Nationale Anticoruptie investigheaza un.

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul legat de Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vintu, a venit, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care se fac cercetari in legatura cu modul in care s-a facut preluarea actiunilor Realitatea Media, informeaza Mediafax. Sorin Ovidiu Vintu a spus, la intrarea in sediul DNA, ca a venit pentru a face declaratii de martor in dosarul privind modul in care au fost preluate actiunile Realitatea. Procurorii anticoruptie au audiat-o vineri, pe fiica Sorin Ovidiu Vintu, .

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA in dosarul legat de Realitatea TV. Vezi ce a declarat.

Sorin Ovidiu Vintu, a venit, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care se fac cercetari in legatura cu modul in care s-a facut preluarea actiunilor Realitatea Media, informeaza Mediafax. Sorin Ovidiu Vintu a spus, la intrarea in sediul DNA, ca a venit pentru a face declaratii de martor in dosarul privind modul in care au fost preluate actiunile Realitatea. La iesire, omul de afaceri a spus ca procurorii cerceteaza modul in care s-a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )