Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Antena3 Antena3,
Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa. Este vorba despre o condamnare cu executare data de Tribunalul Bucuresti. in acelasi dosar, Octavian. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Sentinta nu este definitiva

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, in acelasi dosar, informeaza Mediafax. Revenim cu informatii.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu .

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa: Sentinta nu este definitiva

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu .

Sorin Ovidiu Vintu condamnat la 2 ani cu executare

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul deschis pentru favorizarea lui Nicolae Popa, conform surselor de presa. Sentinta nu este definitiva.

Sorin Ovidiu Vantu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa. Este vorba despre o condamnare cu executare data de Tribunalul Bucuresti. in acelasi dosar, Octavian.

Vintu, CONDAMNAT la doi ani de iNCHISOARE CU EXECUTARE pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, in acelasi dosar, potrivit Mediafax. De asemenea, Alexandru Stoian, soferul lui Vintu, a fost condamnat de instanta Tribunalului Bucuresti la un an si sase luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de cei .

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul FNI

Decizia magistratilor nu este definitiva, si poate fi atacata cu recurs. Omul de afaceri a fost condamnat pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, in dosarul FNI.

Ungureanu: Fostii premieri beneficiaza de protectie si autoturism cu sofer doi ani dupa ...

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a explicat, marti, comentand informatii aparute in presa, ca, potrivit unui hotarari CSAT din 2006, fostii premieri beneficiaza de sistem de protectie si de autoturism cu sofer timp de doi ani de la incetarea mandatului, iar el nu a facut un abuz, potrivit Mediafax. Ungureanu s-a aratat nemultumit, intr-o conferinta de presa, de modalitatea degradanta din punct de vedere moral in care este atacat de catre reprezentantii unor media pe teme .

Scoala de bijutieri a lui David Sandu implineste doi ani

Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage a implinit doi ani de la infiintare. Proiectul a fost lansat de designerul David Sandu din dorin and ta de a readuce la via and ta meseria pierduta de bijutier, reiese din comuncatul trimis de Assamblage.

Bistrita-Nasaud: Un sofer a murit dupa ce a intrat cu masina sub un TIR. Sotia insarcinata si fiica de doi ani, ranite grav

Un grav accident de circulatie s-a petrecut in noaptea de luni spre marti in judetul Bistrita-Nasaud. Un barbat de 25 de ani din Botosani a murit dupa ce masina pe care o conducea a intrat sub un TIR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )