Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sotia fostului presedinte francez Jacques Chirac, internata de urgenta intr-un spital din Paris

Antena3 Antena3,
Sotia fostului presedinte francez Jacques Chirac, internata de urgenta intr-un spital din Paris

Bernadette Chirac, sotia fostului presedinte francez Jacques Chirac, a fost internata de urgenta intr-un spital din Paris. Potrivit jurnalistilor de la Le Figaro, Bernadette Chirac, in varsta. continuă pe Antena3

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a fost spitalizat

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat in aceasta dimineata la Paris pentru tratarea unei infectii pulmonare, a declarat ginerele sau, Frederic Salat-Baroux, pentru AFP.

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point. Jacques Chirac se afla la Spitalul La.

Fostul presedinte francez Jaques Chirac a fost internat duminica in spital

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point, citat de Mediafax.

Jacques Chirac a fost spitalizat din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat duminica dupa-amiaza pentru tratarea unei infectii pulmonare, potrivit ginerelui sau. Chirac a condus statul francez timp de 12 ani, insa a fost rareori vazut in public dupa incheierea celui de-al doilea mandat prezidential in 2007, relateaza AFP.

Fostul presedinte Jacques Chirac a fost internat in spital, din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost internat in spital, duminica dimineata, pentru tratarea unei infectii pulmonare, a anuntat ginerele sau.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante la moartea fostului presedinte Carlo Azeglio Ciampi

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi omologului italian, Sergio Mattarella, un mesaj de condoleante, in urma decesului fostului sef de stat din Italia Carlo Azeglio Ciampi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )