Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jacques Chirac a fost spitalizat din cauza unei infectii pulmonare

Adevărul Adevărul,
Jacques Chirac a fost spitalizat din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat duminica dupa-amiaza pentru tratarea unei infectii pulmonare, potrivit ginerelui sau. Chirac a condus statul francez timp de 12 ani, insa a fost rareori vazut in public dupa incheierea celui de-al doilea mandat prezidential in 2007, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte Jacques Chirac a fost internat in spital, din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost internat in spital, duminica dimineata, pentru tratarea unei infectii pulmonare, a anuntat ginerele sau.

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infectii pulmonare

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point. Jacques Chirac se afla la Spitalul La.

Fostul presedinte francez Jaques Chirac a fost internat duminica in spital

Fostul presedinte al Frantei Jacques Chirac a fost spitalizat duminica dimineata, la Paris, din cauza unei infectii pulmonare, informeaza cotidianul Le Point, citat de Mediafax.

Fostul presedinte francez Jacques Chirac a fost spitalizat

Fostul presedinte francez Jacques Chirac, in varsta de 83 de ani, a fost spitalizat in aceasta dimineata la Paris pentru tratarea unei infectii pulmonare, a declarat ginerele sau, Frederic Salat-Baroux, pentru AFP.

Voi cu Voicu. Panica intr-un sat din Romania, din cauza unei fete posedate de diavol

Situatie bizara inlocalitatea Danesti, din judetul Gorj. O tanara eleva in varsta de 16 ani traieste o adevarata drama dupa ce ar fi posedata de demoni. Totul s-a.

Se deschid targurile de animale. Restrictia privind vanzarea bovinelor se mentine din cauza unei boli contagioase

Targurile de animale vii din judetul Calarasi au fost deschise, insa autoritatile sanitar veterinare mentin in continuare restrictiile privind vanzarea bovinelor din cauza unei boli contagioase care face ravagii la sud de Dunare.

Primar retinut de DNA din cauza tezei la matematica a fiului sau: Procurorii il ancheteaza pe primarul din Salcea pentru frauda la Evaluarea Nationala (VIDEO)

Retinut de procurorii DNA din cauza unei teze la matematica. S-a intamplat in localitatea Salcea din judetul Suceava. Primarul a fost calcat de anchetatori in urma unui scandal din vara.

60 de soldati sirieni, trimisi sa atace ISIS, au fost ucisi din greseala de coalitia internationala

Situatia dintre rusi si americani escaladeaza din cauza ultimelor evenimente din Siria. Comandamentul general al armatei siriene a acuzat coalitia internationala condusa de Statele Unite ca ar fi bombardat o.

Romania, singura tara care nu a aprobat o decizie a Consiliului UE din cauza absenteismului parlamentarilor

Parlamentul trebuie sa ratifice urgent o decizie a Consiliului UE, Romania fiind singura tara care nu a aprobat directiva, din cauza absenteismului alesilor, atragand avertismentele Comisiei Europene care nu poate sa propuna rectificarea bugetara, iar statele membre nu pot sa contribuie la bugetul UE, transmite Mediafax.

Pietele fluctueaza din cauza incertitudinilor legate de politicile monetare

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, din cauza temerilor legate de viitorul pietelor, in absenta unor masuri de stimulare economica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )