Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sotia lui Klaus Iohannis, primita de elevii sai cu mesaje pentru presedintele ales: Santa Klaus is coming to Cotroceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sotia lui Klaus Iohannis, primita de elevii sai cu mesaje pentru presedintele ales: Santa Klaus is coming to Cotroceni

Sotia lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost primita de elevii sai cu mesaje de sustinere pentru presedintele ales, potrivit publicatiei sibiene Turnul Sfatului . continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Carmen Iohannis, primita de elevii sai cu We are the champions

Elevii lui Carmen Iohannis i-au cantat doamnei diriginte celebra melodie We are the champions si i-au oferit primei doamne a Romaniei un buchet de flori. Pe tabla, elevii au notat mesaje precum Klaus Johannis presedinte, Santa Klaus is coming to Cotroceni si Tine minte 3 cuvinte: Klaus Johannis presedinte. , relateaza TurnulSfatului. ro.

Sotia lui Klaus Iohannis, prima declaratie dupa alegeri

Sotia lui Klaus Iohannis a oferit presei, luni dimineata, prima declaratie dupa alegerea sotului sau ca presedinte al Romaniei.

VIDEO Cum a fost primita in clasa de elevi Carmen, sotia presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis: We are the champions!

Carmen Iohannis, sotia noului presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis - a declarat ca este foarte fericita dupa ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale 2014. Mai mult decat atat, prima doamna a fost intampinata de stundentii carora le preda cu aplauze si scandari: Campionii!.

Carmen Iohannis primita de elevii sai de la Sibiu cu We are the champions (VIDEO)

Carmen Iohannis, sotia presedintelui ales al Romaniei, a fost primita cu entuziasm de elevi, dupa anuntarea rezultatului alegerilor. Ei i-au cantat viitoarei prime doamne a Romaniei We are the champions. Pot.

Carmen Iohannis, primita cu aplauze la scoala unde preda

Sotia lui Klaus Iohannis a fost primita cu aplauze astazi la scoala unde preda. Elevii i-au cantat imnul si au felicitat-o la intrarea in clasa. Vezi imaginile in materialul video de mai.

Klaus Iohannis, la urne impreuna cu sotia: Am votat pentru o Romanie a respectului. Am fost la biserica inainte (VIDEO)

CandidatulACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca a votat pentru o Romania a respectului si a propseritatii, precizand ca inainte de a ajunge la urne a mers la.

Klaus Iohannis, in prima declaratie oficiala: Voi fi un presedinte liber. Sa fie retrasi ambasadorii de unde romanii au fost umiliti

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, luni dimineata, o prima declaratie oficiala, in care le-a multumit alegatorilor pentru voturi si a lansat mai multe mesaje privind schimbarile.

Klaus Iohannis, prima declaratie oficiala: Trebuie sa ne apucam de treaba. il rog pe Traian Basescu sa retraga ambasadorii de unde romanii au fost umiliti (VIDEO)

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, luni dimineata, o prima declaratie oficiala, in care le-a multumit alegatorilor pentru voturi si a lansat mai multe mesaje privind schimbarile.

Liviu Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare comuna sau cartier: Ciracii lui Klaus Iohannis vor incepe impartirea de alimente si bani in toata tara

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri ca ciracii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, pregatesc o serie de actiuni. Intre acestea se inscriu mita electorala, intentia de a provoca violente si chiar impartirea de prezervative cu mesaje extrem de urate. El i-a rugat pe liderii PSD din judete sa organizeze, din aceasta seara, grupe de militanti compuse din activistii partidului din fiecare comuna sau cartier.

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2573 seconds )