Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sotiile sau sotii colaboratori ai PFA se vor putea asigura voluntar la stat pentru pensie, sanatate si somaj

Adevărul Adevărul,
Sotiile sau sotii colaboratori ai PFA se vor putea asigura voluntar la stat pentru pensie, sanatate si somaj

Guvernul a decis in sedinta de miercuri ca sotii/sotiile celor care isi ajuta partenerul in activitatea desfasurata ca PFA sau in intreprinderi individuale sau familiale vor avea dreptul sa cotizeze voluntar la sistemul de asigurari sociale de stat, daca vor sa beneficieze de pensie, ajutor de somaj si asigurare medicala. continuă pe Adevărul

Sotiile sau sotii colaboratori ai lucratorilor independenti vor beneficia de protectie sociala

Partenerii de viata ai lucratorilor independenti - persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale - care colaboreaza la aceste activitati vor beneficia de protectie sociala, a decis Guvernul, transpunand in legislatia nationala o.

300 de boli vor putea fi tratate acasa.

Ministerul Sanatatii a lansat, in dezbatere publica, patru proiecte care contureaza pachetul de servicii medicale, de care romanii vor beneficia gratuit, dupa ce va fi finalizata reforma in sistemul sanitar. Ministerul intentioneaza sa reduca internarile in spitale pentru afectiuni precum pneumonia, diabetul de tip 2, ulcerul, gastrita si formele usoare de hepatita. Cele patru documente definesc pachetul de baza al tuturor serviciilor medicale de care romanii vor beneficia, indiferent daca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )