Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de. continuă pe Antena3

A murit pe una dintre cele mai faimoase plaje din insulele Caraibe. Cum si-a pierdut viata o turista - VIDEO

O femeie, in varsta de 57 de ani, a murit dupa ce a fost aruncata de suflul motoarelorsi s-a lovit la cap, pe Maho Beach, insula Caraibilor, considerata una dintre cele mai faimoase plaje din.

Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Numarul persoanelor care manifesta semne ale depresiei este in crestere, dar al celor care se prezinta la medic si care beneficiaza de tratamentul corect pentru a putea scapa de aceasta afectiune.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Amesteca ceapa cu miere. Tratamentul cu care dispare una dintre cele mai frecvente boli ale femeilor

Varicele pot fi o adevarata problema, mai ales vara, cand temperaturile ridicate ne determina sa ne expunem foarte mult trupul, la piscina, la mare si pe strada. Un tratament natural ar putea contribui.

Priveliste infioratoare in Piata Unirii din Timisoara. Au pocit una dintre cele mai fotografiate cladiri istorice din oras

Unul dintre cele mai spectaculoase imobile istorice din Timisoara, Casa Steiner Miksa sau edificiul fostei Banci de Scont, a fost ascunsa de ochii turistilor.

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume a intrat in faliment

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecarui exemplar vandut, producatorul.

NEW MONEY: Cum a ajuns un brand comunist sa concureze cele mai noi tehnologii din industria bicicletelor electrice

Pegas electric? Acum cinci ani cand a reaparut pe piata bicicleta Pegas, putini se gandeau ca aceasta va reusi sa tina pasul cu produsele de buna calitate din import care au condus, de fapt, la falimentul fabricii de la Zarnesti.

Placinta cu mar, una dintre cele mai savuroase bucurii ale copilariei

Placinta cu mar, una dintre bucuriile copilariei, este si acum preferata multora dintre noi. in ciuda faptului ca nu este o prajitura sofisticata, gustul cu siguranta trimite pe oricine in lumea amintirilor din vacantele petrecute la tara, la casa bunicilor.

Unul dintre cele mai puternice romane dedicate Balcanilor, Fiica Estului, tradus in limba romana de Mariana Sipos

Romanul Fiica Estului, scris de Clara Uson, spune povestea tragica a Anei Mladic, fiica generalului sarb Ratko Mladic, comandantul sef al Republicii Srpska in timpul razboiului din Bosnia. Un copil care isi aduleaza tatal, pana cand, la 23 de ani, afla despre atrocitatile comise de tatal sau si isi ia viata. Romanul a fost tradus de Mariana Sipos si publicat in Colectia Biblioteca Poliron,.

Care sunt limbile straine cele mai cautate de catre angajatori

Limbile nordice sunt la mare cautare pe piata muncii. Suedeza, daneza, norvegiana sau olandeza reprezinta cele mai cautatelimbi straine, dar sunt si cele mai bine platite din piata muncii. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )