Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sova: Contractul semnat cu Bechtel este de negasit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58

Antena3 Antena3,
Sova: Contractul semnat cu Bechtel este de negasit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58

Dupa ce ministrul Dan Sova a anuntat ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit varianta originala, ci doar copii, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilo. continuă pe Antena3

Dan Sova: Contractul initial cu Bechtel nu a fost desecretizat pentru ca nu poate fi gasit

Contractul original semnat cu Bechtel in 2003 nu poate fi gasit, a declarat miercuri seara la Digi 24 ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova. Ministrul sustine ca acesta este motivul pentru care documentul respectiv nu a fost desecretizat, insa prevederile sale vor fi publicate, imediat ce se va da de urma contractului. 65506;Nu am reusit la Ministerul Transporturilor sa se gaseasca varianta originala a contractului semnat. Desecretizarea se face pe contractul original. Contractul desecretizat publicat in 2006 e cel original din 2003, dar updatat cu actele aditionale din 2005. Nu s-a gasit varianta originala din 2003. [65506;] Anexele au aparut dupa 2005. Contractul a fost desecretizat in 200665506;, a afirmat Dan Sova.

Ce spun Sova si Boagiu despre contractul cu Bechtel.

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca documentul se afla la etajul 2, camera 58, transmite Mediafax. Dan Sova a anuntat, miercuri, ca documentul original nu poate fi gasit, el aratand ca acesta este motivul pentru care contractul cu Bechtel nu a fost desecretizat si adaugand ca prevederile .

Ministrul Sova: Contractul original semnat cu Bechtel in 2003 este de negasit

Contractul incheiat cu compania americana Bechtel pentru autostrada Transilvania nu a fost inca publicat deoarece nu a fost gasita varianta originala, ci doar copii, a declarat miercuri seara, ministrul delegat.

Anca Boagiu: Solicit Guvernului sa prezinte contractul semnat de Nastase cu Bechtel

Prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu solicita Guvernului sa faca publice, de urgenta, contractele parafate cu avocatii care au supervizat afacerea Bechtel, sustinand ca desecretizarea contractului cu Bechtel anuntata de Executiv reprezinta praf in ochi marca Sova and Fenechiu.

Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul; Boagiu: E la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )