Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sova: O spun pentru prima oara public - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri ...

România Liberă România Liberă,
Sova: O spun pentru prima oara public - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri ...

Ministrul Dan Sova a declarat, luni, in cadrul audierilor de la Comisia pentru Rosia Montana, ca RMGC ar putea actiona statul roman in judecata la o Curte de Arbitraj pentru a cere ca statul roman sa fie obligat sa elibereze avizul pentru inceperea exploatarii, informeaza Mediafax. Nu este obligatoriu - si este pentru prima oara cand spun intr-un cadru public acest lucru - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri statului roman. Se poate intampla ceva, din punctul meu de vedere ca . continuă pe România Liberă

Peru depaseste Columbia in ceea ce priveste plantatia de coca, pentru prima oara in ultimele doua decenii

Anuntul de anul trecut facut de Natiunile Unite, potrivit caruia Peru a depasit Columbia in productia de material brut pentru cocaina, a crescut ingrijorarea fata de abilitatea guvernului peruvian de a lupta impotriva mafiei drogurilor si de a oferi alternative fermerilor.

Chiritoiu: Documentatia depusa de GFR la CC pentru preluarea CFR Marfa este incompleta

Solicitarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta, a declarat ieri, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei CC), Bogdan Chiritoiu. Solicitarea nu este completa si le vom trimite saptamana viitoare o cerere sa completeze datele. Noi vom da un raspuns cat mai curand posibil. Termenul in care trebuie sa dam un raspuns este de cinci luni de la primirea documentatiei complete, a precizat Chiritoiu, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )