Libnet.ro
UNICEF

06:00

SP: Recesiune pana in 2013 in zona euro, cu efecte resimtite si de economiile de la centru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SP: Recesiune pana in 2013 in zona euro, cu efecte resimtite si de economiile de la centru

Agentia de rating Standard Poor039;s SP) estimeaza ca economia zonei euro se va contracta cu 0,8% in acest an si va stagna in 2013, intrand intr-o noua perioada de recesiune, afectate fiind in principal statele de la periferia zonei. continuă pe Wall-Street Ro

Standard Poors: Zona euro intra intr-o noua perioada de recesiune. Crestere economica zero pentru 2013

Estimarile agentiei de rating Standard Poors arata ca zona euro nu va trece pe crestere economica mai devreme de 2014, iar economia Spaniei va continua trendul descendent si anul acesta, scrie The.

Der Spiegel: Liderii europeni planuiesc o consolidare a fondului permanent de salvare din zona euro, care poate ajunge pana la 2.000 de miliarde de euro

Fondul permanent de salvare din zona euro, Mecanismul European de Stabilitate MES), care oficial ar trebui sa aiba o valoare de 500 de miliarde de euro, poate ajunge pana la 2. 000 de miliarde, relateaza revista germana Der Spiegel, citand surse apropiate discutiilor.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Plan de ajutor la pachet pentru Grecia, Spania si Cipru, pregatit de liderii din zona euro

Liderii din zona euro pregatesc un plan de salvare multinational, incluzand un program modificat pentru Grecia, un al doilea program pentru Spania si unul pentru Cipru, potrivit Antena3. ro.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )