Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spania: Noua persoane au fost arestate intr-un scandal privind constructia unei linii feroviare de mare viteza

B1 B1,
Spania: Noua persoane au fost arestate intr-un scandal privind constructia unei linii feroviare de mare viteza

Un numar de noua persoane au fost arestate, luni, in Spania, sub acuzatia de coruptie, in cadrul unei investigatii referitoare la suprafacturarea cu circa 6 milioane de euro a constructiei unei linii feroviare de. continuă pe B1

Cel putin noua persoane au murit intr-o explozie produsa in Nigeria

Cel putin noua persoane au fost ucise, joi noapte, intr-o explozie produsa in Abuja, Nigeria, au anuntat autoritatile locale, citate de CNN. Potrivit lui Manzo Ezekiel, purtatorul de cuvant al Agentiei.

O explozie in Abuja, Nigeria, a ucis cel putin noua persoane

Cel putin noua persoane au fost ucise, joi noapte, intr-o explozie produsa in Abuja, Nigeria, au anuntat autoritatile locale.

Serviciul de Securitate din Ucraina a retinut noua persoane cu 1,5 kilograme de material radioactiv adus din regiunea transnistreana

Un grup de noua persoane avand asupra lor un container artizanal cu aproape 1,5 kilograme de substanta radioactiva, ce se presupune a fi uraniu 235, a fost retinut pe 30 aprilie in regiunea Cernauti de ofiterii de contraspionaj ai Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU).

Cel putin sase persoane au fost ucise intr-o explozie produsa in capitala Somaliei

Cel putin sase persoane au fost ucise, sambata, in Mogadishu, capitala Somaliei, printre victime aflandu-se si un oficial al consiliului orasului, dupa ce o bomba controlata cu telecomanda, plantata.

Barcelona poate decide titlul in Spania. Atletico Madrida fost invinsa de Levante si ar putea rata titlul pe ultima turnanta

Cu doua etape inainte de finalul campionatului din Spania, liderul Atletico Madrid s-a impiedicat in deplasarea de la Levante, unde a pierdut cu 0-2. Acest rezultat face ca Barcelona sa decida, in ultima etapa, campioana, existand sanse mari sa trimita titlul in curtea rivalei de moarte, Real Madrid.

O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 14

Un tanar in varsta de 27 ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 14, in localitatea Rusi din judetul Sibiu, relateaza.

Doi morti si zeci de persoane date disparute, intr-un naufragiu in Marea Egee

Doua persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute in urma naufragiului a doua ambarcatiuni cu imigranti in Marea Egee, a anuntat Paza de Coasta elena, citata de AFP. La bordul celor doua.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )