Libnet.ro
UNICEF

08:30

Spania: O olandeza de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria

B1 B1,
Spania: O olandeza de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria

O turista olandeza in varsta de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria, nordul Spaniei. Luni seara, tanara a facut o saritura de la 40 de metri si a cazut an albia. continuă pe B1

S-a ciocnit cap in cap cu un adversar. Fotbalistul de 17 ani a murit

Fotbalistul Leonardo de Paula Oliveira a incetat din viata la varsta de 17 ani, sambata, la scurt timp dupa ce s-a ciocnit cap in cap cu un adversar la un meci din campionatul regional under 20 din Santa.

Arges: O femeie in varsta de 66 de ani a murit dupa ce a fost muscata pe strada de un caine fara stapan

O femeie din localitatea argeseana Bughea de Jos, a murit, duminica, dupa ce a fost muscata de un caine fara stapan, care i-a sectionat artera femurala, informeaza Mediafax. Victima avea 66 de ani, iar.

Suedia: Doua persoane au murit dupa ce au fost injunghiate intr-un magazin Ikea

Doua persoane au fost ucise si o alta grav ranita, luni dupa-amiaza, intr-un magazin Ikea din orasul Vasteras, in apropiere de capitala Suediei, scrie Reuters. Politia locala a precizat ca a fost chemata,.

Tragedie in vestul Frantei. Trei persoane au murit dupa ce un tren a lovit o masina

Trei persoane au murit dupa ce un tren a lovit o masina, la o trecere la nivel cu calea ferata din nord-vestul Frantei, anunta autoritatile locale, informeaza BBC News online, conform Mediafax. Accidentul.

Tanara moarta dupa o saritura cu coarda elastica

O turista olandeza de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria, in nordul Spaniei, au informat marti serviciile de salvare citate de Agerpres. Tanara a facut o saritura de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )