Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tragedie in vestul Frantei. Trei persoane au murit dupa ce un tren a lovit o masina

Antena3 Antena3,
Tragedie in vestul Frantei. Trei persoane au murit dupa ce un tren a lovit o masina

Trei persoane au murit dupa ce un tren a lovit o masina, la o trecere la nivel cu calea ferata din nord-vestul Frantei, anunta autoritatile locale, informeaza BBC News online, conform Mediafax. Accidentul. continuă pe Antena3

Franta: Un tren a lovit o masina, la o trecere la nivel cu calea ferata. Trei persoane au murit

Trei persoane au murit in nord-vestul Frantei, dupa ce un tren a lovit o masina, la o trecere la nivel cu calea ferata, informeaza BBC News online, citand autoritatile locale. Accidentul a avut loc in cursul.

ATENTAT cu masina-capcana la Kabul: Cel putin trei persoane eu murit alte 112 au fost ranite

Cel putin trei persoane au fost ucise si alte 112 ranite, vineri, intr-un atentat cu masina capcana la Kabul.

O femeie a murit si trei persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta

O femeie a murit si alte trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit, vineri, in judetul Constanta, din cauza neatentiei in conducere a unei femei care a intrat cu autoturismul pe contrasens, transmite Mediafax.

Accident grav in Constanta: O conducatoare auto a intrat pe contrasens si a lovit o masina in care se aflau trei persoane. O femeie a murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Constanta. DIn cauza neatentiei, o conducatoare auto a intrat pe contrasens si a lovit in plin o alta masina in care se aflau trei persoane. Autoturismul lovit a luat foc, iar din.

Atac armat in SUA: Un barbat a ranit trei persoane dintr-o sala de cinema din Nashville. Agresorul a fost impuscat mortal de un politist

Un barbat care purta pe fata o masca chirugicala si agita un topor, a fost impuscat miercuri la Nashville, in statul american Tennessee, dupa ce a ranit trei persoane, informeaza AFP. Individul, in varsta .

Columbia: 15 politisti au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit in timpul unei operatiuni

Un elicopter in care se aflau 17 agenti de politie s-a prabusit marti in nord-vestul Columbiei, in cursul unei operatiuni, informeaza Le Figaro. 15 dintre politisti au murit pe loc. Operatiunea in cursul.

India: Cel putin 27 de oameni au murit dupa ce doua trenuri au deraiat

Doua trenuri supraaglomerate au deraiat in India in timp ce traversau un pod afectat de inundatii, informeaza AFP, citata de Agerpres. Cel putin 27 de persoane au murit si peste 40 au fost ranite. Cele doua.

Mii de persoane evacuate, dupa un nou INCENDIU de vegetatie in Spania

In jur de 2. 400 de persoane au fost evacuate, in zona muntilor Sierra de Gata, din cauza unui puternic incendiu de vegetatie,izbucnit joi, relateaza Reuters,conform Agerpres.

Accident GRAV pe DN7. Sapte persoane, ranite, dupa o depasire periculoasa

Sapte persoane au fost ranite si patru au ramas in spital, dupa ce microbuzul in care erau s-a rasturnat, joi dupa-amiaza, in santul de pe marginea DN7, in judetul Arad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )