Libnet.ro
UNICEF

00:08

Spania: Sase cetateni romani au fost arestati pentru furt de cupru si transformatoare, valorand aproape 300 de milioane de euro

B1 B1,
Spania: Sase cetateni romani au fost arestati pentru furt de cupru si transformatoare, valorand aproape 300 de milioane de euro

Autoritatile spaniole au arestat sase romani pentru furt de cupru si transformatoare, valorand aproape 300 de milioane de euro, scrie Digi24. OfiteriiGarziiCivile au descins in depozitul in care. continuă pe B1

Salvati din Fasia Gaza: Un grup de 50 de cetateni romani a fost repatriat

Un grup de 50 de cetateni romani, majoritatea copii, a fost repatriat vineri din Fasia Gaza, anunta MAE, intr-un comunicat, precizand ca statul roman a acordat sprijin pentru evacuarea a 8 cetateni ungari.

MAE: 50 de cetateni romani au fost repatriati vineri din Fasia Gaza

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, intr-un comunicat, ca un grup de 50 de cetateni romani, majoritatea copii, a fost repatriat vineri din Fasia Gaza, mentionand ca statul roman a acordat sprijin pentru evacuare a 8 cetateni ungari si 5 moldoveni.

MAE: 50 de cetateni romani, repatriati vineri din Fasia Gaza

50 de cetateni romani, majoritatea copii, au fost repatriati, vineri, din Fasia Gaza, anunta Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat remis redactiei. Totodata, statul roman a acordat sprijin pentru evacuarea a opt cetateni ungari si cinci moldoveni.

MAE a repatriat din Gaza 50 de cetateni romani si alti 5 din Republica Moldova

Celula de criza activata la nivelul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a repatriat astazi, din Fa and sia Gaza, 50 de cetateni romani majoritatea copii), 5 din Republica Moldova si alti 8 din Ungaria, din dispozitia ministrului de resort, Titus Corlatean, si sub coordonarea premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul MAE.

Zeci de politisti turci, arestati pentru interceptarile ilegale ale conversatiilor premierului Erdogan

Zeci de politisti au fost arestati, marti, in Turcia, fiind acuzati de interceptari ilegale ale conversatiilor premierului Recep Tayyip Erdogan si ale anturajului sau, a anuntat un post de televiziune, potrivit Mediafax.

Romania se pregateste din nou de inundatii! Aproape 900 de pompieri au fost mobilizati pentru interventie in zonele aflate sub avertizari

Aproape 900 de pompieri au fost mobilizati pentru interventie in zonele aflate sub avertizari de inundatii, alti 1. 350 de oameni fiind pregatiti sa intervina in caz de nevoie, informeaza Ministerul Afacerilor.

Cum si-a finantat Voiculescu operatiunile media: Sorin Pantis neaga acum ca terenurile ICA ar fi fost girate pentru un credit al Grivco (VIDEO)

Sorin Pantis se contrazice in declaratii. Dupa ce ieri afirmase in fata instantei ca terenurile Institutului de Cercetari Alimentare au fost ipotecate pentru ca GRIVCO sa-si finanteze operatiunile media,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )