Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spatiile tehnice neutilizate din zona galeriilor de metrou ar putea deveni parcari in Capitala.

România Liberă România Liberă,
Spatiile tehnice neutilizate din zona galeriilor de metrou ar putea deveni parcari in Capitala.

Spatiile tehnice neutilizate din zona galeriilor de metrou ar putea deveni parcari sau spatii publice in Capitala, potrivit unui proiect de hotarare care va fi dezbatut in sedinta de vineri a CGMB, prin care se solicita dreptul de administrare a unor suprafete construite de 10. 369 de metri patrati, potrivit Mediafax. Potrivit proiectului de hotarare, municipalitate cere Guvernului transmiterea unor suprafete construite de 10. 369 de metri patrati, din administrarea Ministerului . continuă pe România Liberă

Romania are o vulnerabilitate relativ scazuta la criza din zona euro

Tara noastra prezinta o vulnerabilitate la criza din zona euro si la problemele din Grecia, in particular, relativ scazuta, comparativ cu alte state din Europa Centrala si de Est, a aratat Laza Kekic, directorul departamentului de prognoze de tara al The Economic Intelligence Unit EIU), in cadrul conferintei anuale de risc de tara organizata de Coface.

Plan de ajutor la pachet pentru Grecia, Spania si Cipru, pregatit de liderii din zona euro

Liderii din zona euro pregatesc un plan de salvare multinational, incluzand un program modificat pentru Grecia, un al doilea program pentru Spania si unul pentru Cipru, potrivit Antena3. ro.

Der Spiegel: Liderii europeni planuiesc o consolidare a fondului permanent de salvare din zona euro, care poate ajunge pana la 2.000 de miliarde de euro

Fondul permanent de salvare din zona euro, Mecanismul European de Stabilitate MES), care oficial ar trebui sa aiba o valoare de 500 de miliarde de euro, poate ajunge pana la 2. 000 de miliarde, relateaza revista germana Der Spiegel, citand surse apropiate discutiilor.

Doua nave de patrulare chineze au intrat in apele teritoriale japoneze. Tensiunile din zona cresc.

Doua nave de patrulare chineze au intrat luni dimineata intr-o zona considerata de catre Japonia ca fiind apele sale teritoriale, in largul insulelor disputate in Marea Chinei de est, a anuntat paza de coasta japoneza, scrie AFP.

Carnea de pasare din magazine s-ar putea scumpi cu 15% pana la sfarsitul anului

Carnea de pasare s-ar putea scumpi pana la sfarsitul anului, din cauza majorarii de pret la furaje, cu 5% la poarta fermei, procent care se regaseste in general triplat pe rafturile magazinelor, a declarat Ilie Van, presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )