Libnet.ro
UNICEF

14:00

Speriati de atacurile din Turcia, tot mai multi cetateni ai acestei tari cumpara locuinte in Romania

Adevărul Adevărul,
Speriati de atacurile din Turcia, tot mai multi cetateni ai acestei tari cumpara locuinte in Romania

Din ce in ce mai multi oameni de afaceri turci, dar si persoane cu posibilitatile financiare corespunzatoare, au manifestat, in ultimele sase luni, un interes in privinta cumpararii de locuinte in Romania. Motivul acestui trend il reprezinta tensiunile din Turcia, care ii sperie pe cetatenii acestei tari. continuă pe Adevărul

Tot mai multi turci cumpara locuinte in Romania, speriati de atacurile din tara lor

Din ce in ce mai multi oameni de afaceri turci, dar si persoane cu posibilitatile financiare corespunzatoare, au manifestat, in ultimele sase luni, un interes in privinta cumpararii de locuinte in Romania. Motivul acestui trend il reprezinta tensiunile din Turcia, care ii sperie pe cetatenii acestei tari.

Eldorado suspenda dezvoltarea proiectelor din Turcia si Brazilia, dupa ce a redus cheltuielile

Firma canadiana Eldorado Gold a anuntat vineri suspendarea pe termen nelimitat a planurilor de extindere in Turcia si Brazilia, din cauza pretului mai scazut al aurului, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Serviciile germane de informatii se confrunta cu o miscare islamista tot mai fragmentata in tara

Serviciile germane de informatii se confrunta cu o miscare islamista periculoasa si tot mai fragmentata, a declarat seful agentiei de informatii interne de la Berlin, BfV, intr-un interviu acordat DPA la mai putin de trei saptamani dupa atacul de la Targul de Craciun.

Mai multi europarlamentari cer DEMISIA presedintelui Comisiei Europene. JUNCKER, ACUZAT ca a blocat masurile UE de IMPOZITARE corecta a MULTINATIONALELOR

Se cere demisia presedintelui Comisiei Europene! Postul de radio NDR din Germania au facut publice mai multe scrisori din care reiese ca Jean-Claude Juncker ar fi lucrat impotriva masurilor UE care ar fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )