Libnet.ro
UNICEF

16:00

SPION RUS, prins cu DOCUMENTE CLASIFICATE. ...

România Liberă România Liberă,
SPION RUS, prins cu DOCUMENTE CLASIFICATE. ...

Spionaj economic : O. , 42 de ani, cetatean rus, a fost depistat pe Aeroportul International Henri Coanda, in timp ce incerca sa paraseasca teritoriul Romaniei, avand asupra sa documente si harti geologice, emise de autoritati ale statului roman, continand informatii si date clasificate privitoare la zacamintele de cupru si metale rare aferente exploatarilor MOLDOVA NOUA si SUVOROV. Cetateanul rus nu a fost arestat, ci obligat sa nu paraseasca Bucurestii. La aceasta ora procurorii ii . continuă pe România Liberă

SPION RUS, prins cu DOCUMENTE CLASIFICATE.

DIICOT face verificari dupa ce factori de decizie din IPROMIN SA Bucuresti au divulgat catre persoane din mediul de afaceri din Federatia Rusa informatii si documente clasificate referitoare la zacamintele de cupru si metale rare din zona Moldova Noua, mai exact zacamantul Suvorov. Iata comunicatul DIICOT: Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala efectueaza cercetari fata un grup infractional, constituit din .

SPION RUS, prins cu DOCUMENTE SECRETE pe Aeroportul Otopeni. ...

Spionaj economic : O. , 42 de ani, cetatean rus, a fost depistat pe Aeroportul International Henri Coanda, in timp ce incerca sa paraseasca teritoriul Romaniei, avand asupra sa documente si harti geologice, emise de autoritati ale statului roman, continand informatii si date clasificate privitoare la zacamintele de cupru si metale rare aferente exploatarilor MOLDOVA NOUA si SUVOROV. Cetateanul rus nu a fost arestat, ci obligat sa nu paraseasca Bucurestii. La aceasta ora procurorii ii .

Suspiciuni de spionaj industrial la IPROMIN. Ambasada Rusiei: Nu am fost informati de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat cu documente clasificate

Ambasada Rusiei la Bucuresti a precizat la solicitarea Mediafax ca nu a fost informata de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat pe aeroport cu documente clasificate ale IPROMIN SA si ca va cere clarificari printr-o nota verbala trimisa Ministerului roman al Afacerilor Externe.

Spionaj industrial: cetatean rus prins cu documente clasificate

Un cetatean rus a fost prins pe Aeroportul Henri Coanda cand incerca sa iasa din tara cu documente si harti geologice care contin informatii si date clasificate despre zacamintele de cupru si metale rare la exploatarile de la Moldova Noua si Suvorov.

Ambasada Rusiei: Nu am fost informati oficial despre cetateanul rus depistat cu documente clasificate

Ambasada Rusiei la Bucuresti precizeaza ca nu a fost informata de autoritatile romane despre cetateanul rus depistat pe aeroport cu documente clasificate ale IPROMIN SA, intr-un raspuns pentru agentia.

DIICOT: Mai multi cetateni romani si rusi, cercetati pentru spionaj economic. Cetatean rus, prins pe Aeroportul Otopeni cu documente clasificate

Mai multi cetateni rusi si romani sunt cercetati pentru spionaj economic, in industria cuprului, anunta procurorii DIICOT. intr-un comunicat de presa transmis vineri, autoritatile precizeaza ca se.

Directorul executiv IPROMIN: Operam cu documente clasificate secret de serviciu exclusiv/ Nu exista metale rare in zacamantul Moldova Noua

Directorul executiv IPROMIN, Gabriel Neamtu, a declarat vineri ca nu exista metale rare in zacamantul Moldova Noua, precizand ca zacamantul este clasificat de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) ca avand un continut scazut de cupru. Gabriel Neamtu a informat ca IPROMIN opereaza cu documente clasificate secret de serviciu, documente care nu necesita certificat ORNISS, si nu cu documente secret de stat. Reprezentantul IPROMIN a precizat ca nu a pus la dispozitia rusilor harti privind zacamintele din Moldova Noua si ca niciun angajat al companiei nu este, in momentul de fata, anchetat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )